Horoscop pentru duminica 26.09. Pentru taur succesul nu se face așteptat!

Azi la berbec latura romantică își face apariția intr-o noua ipostază!

Norocul vă însoțeste, sunteți mereu acolo unde trebuie sa fiți și aveți doar de cistigat din asta. Aveți susținători cu care vă aflați pe aceiași undă și datorită puterii interioare puteți face față cu stoicism oricărei probleme care se ivește, și rezultatele nu o sa se facă așteptate. Nu sunt excluse nici veștile bune care vin la braț cu colaborări la care visați. Deplasările au și ele un avantaj. Berbecii azi sunt firi romantice. Unii sunt dispuși să-și fascineze jumătatea,iar alții chiar sa-și piardă mințile alături de o persoana cu care abia s-a cunoscut!

Detaliile semnului zodiacal •Finanțe 5 •Dragoste 5 •Sanatate 5

Pentru taur succesul nu se face așteptat!

O zi favorabilă și productivă. Sunteți ager, rapid și decis, azi sunteți capabil să rezolvați și problemele care păreau nerezolvabile. Aveți senzația ca cu cît mai mult va apropiați de reușită, cu atit sunteți mai departe de ea. Succesele vin atunci cind te aștepți cel mai puțin. Iar oamenii care nu dădeau nici doi bani pe inițiativa voastră vor fi obligați să vă respecte. Aveți ocazia să petreceți timpul relaxant și cit mai bine cu putință, in compania unui prieten vechi, mergând intr-o excursie interesantă sau pur și simplu sa vizitați locuri noi. Poarta necunoscutului este deschisă. Iar întrebările financiare care vă macină in ultima perioadă vor fi soluționate.

Detaliile semnului zodiacal •Finanțe 5 •Iubire 5 •Sănătate 5

Puterea interioară a gemenilor îi vor aduce acolo unde își doresc sa fie!

Orice s-ar întîmpla nu vă lăsați duși de val și sunteți pe cit posibil cu picioarele pe pămînt. Situații imprevizibile sunt multe dar ele nu vă vor da dorințele și visele peste cap. Aveți ocazia sa întîlniți aliați noi destul de autoritari. Sunteți sociabil și vă este foarte simplu sa entuziasmați oamenii cu ideile voastre noi. Intuiția este la un nivel înalt și puteți fără eșecuri sa alegeți oamenii in care puteți avea încredere. Puteți planifica o vacanța. Gindul la călătorii, îndepărtate sau nu, vă dau un imbold pozitiv.

Detaliile semnului zodiacal • Finanțe 5 • Iubire 4 • Sănătate 5

Racii sunt predispuși spre a-și pierde echilibrul emoțional!

Ziua este imprezivibilă. Sunt și momente grele și momente foarte plăcute. Azi aveți de îndurat eșecurile dar și de sărbătorit succesele. Nu vă pierdeți echilibrul emoțional și amintiți-vă pentru ce ați început și mergeți mai departe. Nu există limite. Nu ezitați sa faceți ceva util, cit pentru voi atit și pentru persoanele dragi. Obligații sunt multe dar străduiți-vă sa nu fie fie in exces. Organizați-vă ziua in așa mod in cît mereu sa aveți timp pentru voi, o ceașca cu vise, și odihnă. Altfel riscați sa va pierdeți interesul față de ceia ce cu cîtva timp in urmă făceați cu atita entuziasm.

Detaliile semnului zodiacal • Finanțe 4 • Iubire 4 • Sănătate 4

Pentru Lei calmul și prudența au devenit o a doua mama!

Este pentru binele vostru sa nu vă certați cu nimeni. Azi nu o sa vă fie ușor pentru că cei care vă înconjoară parcă și-au pus ca scop să vă scoată din pepeni. Ba vă fac observații intr-un mod neplăcut, ba vă critică dur. Intr-un fel sau altul își bat joc de propria voastră persoană. Fiți atenți la cei care se afla pe partea cealaltă a modei, adică sunt de partea voastra, care sunt gata sa vă ajute și sa vă apere, nu este exclus ca peste o perioada acești oameni sa va devină cei mai devotați. Este mai avantajos sa faceți ceia ce știți ca faceți bine. Lucrurile noi va pot da mari bătăi de cap, din simplul motiv ca puteți sa uitați de niște detalii semnificative.

Detaliile semnului zodiacal •Finanțe 4 •Iubirea 4 •Sănătatea 4

Fecioarelor le surîde norocul!

O zi favorabile pentru comunicare și căutarea oamenilor care in perspectiva pot sa va devină aliați. Aveți dezbateri cu privire la niște întrebări foarte importante, dar asta se petrece intr-o altmosferă plăcută. Aveți sprijinul persoanelor de care depinde o parte din munca voastră. Vin de partea voastră și oamenii care nu erau tocmai cei care va voiau binele. Dar nu vă grăbiți sa aveți încredere, cel mai probabil este un camuflaj. La orizont se luminează niște idei care vă pot schimba radical starea financiară. Dați-vă frîu liber fanteziilor. O atirnare neobișnuită fața de ce va-ți propus vă ajută sa vă atingeți scopurile și să soluționați întrebările importante cit pentru dumneavoastră atit și pentru cei apropiați.

Detaliile semnului zodiacal • Finanțe 5 • Iubire 5 • Sănătate 4

Balanța: rafinament și sexualitate!

Azi sunteți foarte sociabili. Foarte simplu vă faceți plăcuți de cei din jur iar pentru persoanele care vă văd pentru prima data in genere sunteți cea mai drăguță ființa care poate exista. Puteți experimenta orice ține de aspect fizic pentru că veți fi oricum mulțumit. Puteți achiziționa accesorii, haine, gustul vostru rafinat nu vă va trăda nici pentru o secundă. Schimbările multă vreme vă vor bucura. Însă la locul de muncă din cauza rutinei zilnice aveți situații neplăcute, va este mai greu ca de obicei. Persista probleme cu concetrarea, și din cauza aceasta faceți greșeli. In a doua jumătate de a zile nu este de dorit să luați decizii importante, probabilitatea sa greșiti este prea mare.

Detaliile semnului zodiacal • Finanțe 5 • Iubire 5 • Sanatate

Scorpionilor le ajunge energie pentru toți!

O zi productiva. Sunteți puternici și plini de energie, nu lăsați miinile jos chiar dacă lucrurile nu merg așa cum va-ti dorit și găsiți mereu ieșiri de salvare. Aveți ocazia sa va destăinuiți sufletește oamenilor apropiați. Sa comunicați despre frământările care persistă. Aveți susținerea necesară și asta va inspiră la noi cuceriri. Nu sunt excluse supliniri de bani, cineva poate sa va întoarcă o datorie veche sau să vă plătească pentru lucrul făcut mai înainte. In a doua jumătate a zile aveti ocazia sa discutați cu partenerul despre ce va preocupa și ce este important pentru amindoi.

Detaliile semnului zodiacal • Finanțe 5 • Dragoste 5 • Sănătate 4

Săgetătorii stiu ce înseamnă aia intuiție!

Fără mare efort in înțelegeți pe cei din jur. Oamenii sunt ca niște uși deschise și cărți citite pentru voi. Fără nici o dificultate puteți sa ii demascați aflindu-le chiar și cele mai mari secrete. Straduiti-vă să fiți mai delicați cu cei apropiați: azi sunt mai sensibili la observațiile dumnevoastă și chiar se pot supăra din nimicuri. Nu ignorați cind vi se cere ajutorul și nu uitați de promisiunile făcute anterior. Farmecul vă ajută in rezolvarea oricărei probleme la locul de muncă, dar nu abuzați. Aveți ocazia să ajutați persoanele care sunt in situații dificile, depuneți puțin efort să nu ii ignorați.

Detaliile semnului zodiacal •Finante4 •Iubire4 •Sănătate 4

Capricornul nu se prea înțelege cu banii, dar nu e disperat!

Fiți precaut, îndeosebi cu banii. Este foarte simplu sa scapi ceva cu vederea, să faci o greșeală.

Dar aceste mici scăpări vin la braț cu pierderi mari. Posibil sa aveți nevoie de susținere. Ginditi-vă bine cînd cereți ajutorul cuiva. Mai bine ar fi sa faceți alegerea in partea oamenilor care deja v-au întins mîna cînd ați cerut-o și știți ca nu o sa dați greș. Nu este de dorit sa va luați angajamente, să semnați acte importante. Nu faceți promisiuni dacă aveți și cel mai mic dubiu ca o sa le îndepliniți. Înainte sâ vă avântați in ceva nou fiți siguri ca ați dus la bun sfirsit lucrurile cele vechi, ca sa nu aveți surpriza sa va întoarceți încă odată la ele.

Detaliile semnului zodiacal: • Finante 4 • Iubire 4 • Sănătate 4

Pentru varsatori dacă e luptă, atunci luptam față in față!

Sunteți direct și foarte decis. Nu vă faceți iluzii și nu-i lăsați nici pe alții sa se bucure de imaginația lor. Modalitatea voastra de a vă exprima citiodata zgîrîe in creier și pot apărea situații conflictuale. Dar la ultima sută de metri găsiți cuvinte care tocesc colțurile ascuțite și inmoie oamenii. Chiar dacă conflictul nu sa rezolvat, aparent este pace. Foarte des sunteți nevoit sa rezolvați problemele altora și sa corectați greșelile comise de ei. Dup ajutor și sfat pot veni chiar și oamenii cu un bagaj trăiri mai mare decit al vostru. În a doua jumătate a zile aveți șansa de a primi răspuns la întrebările importante.

Detaliile semnului zodiacal • Finanțe 5 • Iubire 4 • Sănătate 5

Peștii sunt din totdeauna visători, și asta ii face de neînlocuit!

Este o zi favorabilă pentru lucrul individual și pentru a va alia cu persoanele care gîndesc exact ca voi. Este important doar să vă placă din toate punctele de vedere ce faceți. Citiodata pentru asta este de ajuns doar o persoană care sa vă entuziasmeze și o sa va tragă in sus. La sigur o sa aveți succes acolo unde este nevoie de o abordare mai artistică și fantezie, dar și cu sarcinile care cer concentrare, acuratețe,o sa vă descurcați cu demnitate. Pentru seara nu planificați întilniri importante, deoarece oboseala își pune amprenta. Detaliile semnului zodiacal: • Finanțe 5 • Iubire 5 • Sănătate 5