Hainele potrivite te pot face mai slabă: 10 sfaturi de modă eficiente pentru femeile voluptoase trecute de 40 de ani

Secretele la modă ale stiliștilor vă vor ajuta să faceți față imperfecțiunilor figurii, să vă îndrăgostiți de reflecția dvs. în oglindă. Astăzi vom învăța să reglam silueta cu ajutorul unor lucruri bine alese.

Haine lejere supradimensionate

Sortează-ți garderoba, eliberează-o de lucrurile care subliniază fiecare curbă a corpului tău. În lumea modernă, hainele supradimensionate sunt relevante, care subțiază perfect, permițându-ți în același timp să te simți cât mai confortabil în viața de zi cu zi. Articolele în stil liber se vor potrivi frumuseților de mărime plus, mai ales în sezonul cald.

Rochii volumetrice

Rochiile pufoase sunt o tendință în care vei arăta extrem de subțire, simțindu-te ca o regină. În lumea modernă, fără prea multe dificultăți, puteți găsi un număr mare de stiluri de rochii volumetrice. Puteți combina astfel de ținute cu pantofi comozi cu talpă plată, precum și cu tocuri elegante. Amintiți-vă că silueta nu arată fără formă, rochiile voluminoase sunt cel mai bine completate cu curele.

Combinarea culorii negru și alb

Combinația clasică de culori alb + negru este o opțiune câștigătoare, atât pentru fiecare zi, cât și pentru ocazii speciale. Amintiți-vă că negrul subțiază vizual, așa că cea mai bună soluție este să-l coborâți în jos, dar alegeți un top într-o nuanță albă „înviorătoare”.

Haine cu imprimeuri mici

Adesea, imprimeurile și modelele mari umplu figura, așa că micile „desene” pe haine sunt ideale. Pur și simplu trebuie să încerci o ținută într-un mic imprimeu elegant cu flori în acest sezon.

Ținutele asimetrice

De asemenea, ținutele asimetrice „ascund” vizual centimetrii în plus, făcând în același timp imaginile mai sofisticate, gândite și moderne.

Haine cu talie înaltă

Probabil că doar leneșii nu a auzit încă că hainele cu talie înaltă subțiază silueta feminină. Alege pantaloni, fuste, pantaloni scurți sau blugi cu talie mare care vor acționa ca un „corset” pentru talia ta.

Top lung

Fetele de talie mare ar trebui să-și decoreze mai des imaginile cu un top alungit, pentru că nu este doar frumos, ci și practic. Datorită stilului alungit, vei putea ajusta zona șoldurilor și a taliei.

Pantofi în culori naturale

Nu uitați de pantofi, totul este destul de simplu aici, alegeți culoarea pielii sau bej. Cu cât culoarea pantofului se potrivește mai bine cu nuanța pielii, cu atât mai bine. Amintiți-vă că acești pantofi sunt clasici care nu vor îmbătrâni niciodată. Datorită pantofilor de culoarea pielii, veți obține și picioare lungi, ei bine, nu-i așa că este un miracol.

Rochii cu voaluri

Nu-ți fie teamă să porți ținute elegante și feminine cu colane și voaluri. Alegeți produse moderat luxuriante, numai atunci veți putea să ascundeți și să nu subliniați trăsăturile figurii dvs.

Linii verticale

Vedeți cum doar o singură linie verticală din imagine a schimbat totul radical. Picioarele arată lungi, silueta este subțire și feminină. Concluzie: poartă dungi verticale și vei fi fericită!

Ce secret le-ai oferi fetelor mai voluptoase care vor să arate puțin mai zvelte?