Grăbește-te să faci una dintre aceste 6 modele de tunsori și coafuri pentru a arăta vizual mai tânără

Doamnele ajunse la vârsta înțelepciunii sunt obișnuite să aleagă tunsori scurte pentru că asta le ușurează coafarea și, în același timp, le menține un aspect bun al părului. Cu toate acestea, în lumea modernă, nu este necesar să aleagă doar tunsori scurte, deoarece există multe alte opțiuni. Există o listă întreagă de coafuri care vă vor menține imaginea tânără, vă vor evidenția punctele forte și vă vor ascunde punctele slabe ale feței. Stiliștii recomandă să te familiarizezi cu toate opțiunile posibile și să o alegi pe cea mai de succes pentru tine.

Tunsoare scurtă și vopsire balayage

Recent, tot mai multe femei își vopsesc șuvițele din față pentru a părea vizual mai tinere. O astfel de vopsire este relevantă în special pentru cei care nu se pot hotărî să devină blond, dar vor să încerce.

Balayage cu o tranziție lină este, de asemenea, o opțiune excelentă, care vă poate face să arătați cu câțiva ani mai tânără. Arată proaspăt, elegant și modern. Și cel mai important, o astfel de colorare se va potrivi fiecărei femei înainte și după 50 de ani.

Cerința principală: nuanțe reușite și contraste moi. Dacă apelați la un profesionist, atunci un rezultat excelent vă este garantat.

Puteți adăuga strălucire părului dvs. datorită luminii subtile care vor face culoarea părului multidimensională, interesantă și profundă.

Tunsoare asimetrică

Dacă vrei să te schimbi radical, atunci ar trebui să te gândești la o tunsoare asimetrică. Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece această opțiune nu este potrivită pentru doamnele care au o frunte joasă.

Tunsoare în cascadă

Tunsoarea în cascadă este potrivită pentru toate femeile. Ea va arăta și mai impresionantă dacă alegeți o culoare frumoasă a părului. Chiar și părul gri în această versiune va arăta nobil și plăcut din punct de vedere estetic.

Stil voluminos

De asemenea, poate întineri și stilul voluminos, care dă eleganță și își transformă proprietara într-o femeie bine îngrijită. Ascunde schimbările legate de vârstă și subliniază beneficiile.

Părul strâns

Dacă vă place părul strâns, atunci acordați atenție cocurilor joase. Arată îngrijit, stilat și cât se poate de natural.

Bucle lejere

În ceea ce privesc buclele, principalul lucru cu ele este să urmați tehnica corectă. Șuvițele ar trebui să se onduleze din interior spre exterior. Astfel de bucle se pot potrivi pentru orice look și vor arăta avantajos.

Sper că ai reușit să alegi o opțiune bună pentru tine, care să-ți reîmprospăteze imaginea total! Ai grijă de tine pentru a rămâne elegantă și sofisticată întotdeauna!