Garcon – tunsoarea corectă pentru mulți ani înainte, 15 idei sigure

Tunsoarea Garcon este potrivită pentru toate grupele de vârstă de femei. Ea este populară de ani de zile. Fashionistelor le place să experimenteze cu aspectul lor. După ce și-au făcut o tunsoare garcon la modă, multe dintre ele nu au schimbat-o mulți ani. Poate transforma atât de mult aspectul, încât poți dobândi un look unic.

Variațiile de tunsoare Garcon sunt foarte diverse, dar toate se disting prin rafinament și originalitate. Pentru a crea o coafură elegantă, frizerii folosesc combinații din mai multe tipuri de tunsori. Să ne uităm exact la ce tipuri de tunsori garcon oferă stiliștii pentru acest sezon.

Garcon clasic

Clasicul vine în mai multe versiuni. Fiecare fashionista poate alege pentru sine unul sau alt look care o va face irezistibila.

Stilul clasic de tunsoare se bazează pe lungimea părului scurt a întregii coafuri. Stiliștii, ținând cont de tipul feței clientului, optează adesea să realizeze o variantă alungită. Ei monitorizează cu strictețe ca la tăiere să nu existe diferențe puternice în lungimea șuvițelor.

Mulți fani ai clasicului garcon preferă bretonul. În opinia lor, el oferă întregului aspect feminin rafinament și farmec. Bretonurile sunt realizate în diferite stiluri:

-breton rupt;
-opțiuni gradate;
-breton drept;
-oblic.

Garcon ultra-scurt

În această variație, lungimea șuvițelor este nesemnificativă, poate ajunge la 3 cm. Cu un păr atât de scurt, nu poate fi vorba de gradare sau subțiere. Bretonul are o formă arcuită. Coafura nu necesită îngrijire specială sau multe ore petrecute la salon, unde trebuie să lași o mulțime de bani. Pentru a crea un efect elegant de neglijență, puteți doar să vă ciufuliți părul și să aplicați fixativ, care va fixa forma dorită.

Cu un garcon ultrascurt, pentru care optează în mod special femeile curajoase, cu proporțiile potrivite ale feței, este important să alegeți nuanța potrivită de păr. Frumusețile cu ochi albaștri cu un tip de față ovală, care își vopsesc părul într-o nuanță sidefată, arată fermecător și elegant.

Garcon extins

Acest tip de tunsoare este mai versatil. Șuvițele alungite de păr în partea temporală a capului și bretonul ajută la distragerea atenției de la diferitele imperfecțiuni legate de vârstă sau de la forma capului. Coafura este potrivită în special pentru femeile cu tip de față ovală.

O tunsoare de tip garcon alungit devine alegerea femeilor care se feresc de schimbările radicale, dar care vor să arate tinere și elegante.

Tuns garcon cu breton

Părul cu breton este iubit de majoritatea femeilor, indiferent de vârstă și tipul feței. Face imaginea mai proaspătă și mai tânără, ajută la crearea unor imagini unice cu o varietate de stiluri de păr. Caracteristica principală a acestei tunsori, este faptul că alegând versiunea potrivită a acesteia, puteți ajusta proporțiile feței.

În funcție de forma și lungimea bretonului, puteți modela coafuri noi și puteți modifica rapid look-ul dvs.

Garcon tuns pe o parte

Stiliștii recomandă acest tip de tunsoare doamnelor cu tip de față pătrată sau rotundă. Șuvițele alungite se vor concentra pe o parte a capului , distrăgând astfel atenția privirilor indiscrete de la eventualele imperfecțiuni ale pielii sau de la contururile feței.

Tendința din acest an este naturalețea în toate. De aceea, opțiunile elegante de tunsoare garcon arată deosebit de atractiv pe părul vopsit în nuanțe naturale: castaniu, maro deschis, blond.

Care dintre variantele tunsorii garcon ți-a plăcut? Scrieți despre asta în comentarii.