Funcționează: 10 trucuri de modă pentru a arăta mai suplă vara

Planul, numit de cod „începe să slăbești de luni”, a eșuat lamentabil, ca de obicei, nu există absolut nici timp sau energie pentru sală, iar vara este deja aproape. Este posibil să slăbești urgent înainte de a începe? Din punct de vedere vizual, este destul de bine, dacă îți organizezi corect garderoba. Iată 10 trucuri de slăbire care funcționează cu adevărat.

Prietenie cu asimetrie

O fustă asimetrică, ca o rochie wrap, ajustează perfect silueta datorită trăsăturilor de croială. Acestea se concentrează pe talie, netezesc volumul în șolduri, iar rochia conturează eficient și linia decolteului.

Simpatie pentru decolteurile în V

Un astfel de decolteu întinde vizual gâtul și, odată cu el, întreaga figură în ansamblu. Datorită acestei inteligențe, armonia și grația sunt garantate sută la sută.

În plus, bluzele, topurile și tricourile cu guler geometric se potrivesc perfect pe orice siluetă.

Atașare la monocrom

Un aspect monocrom nu va fi plictisitor dacă combini lucruri de nuanțe similare. O ținută într-o singură cheie va crea o verticală clară care va slăbi.

Joacă-te cu verticala

Apropo, despre verticală. O cămașă pe jumătate îmbrăcată, o vestă sau o jachetă alungită deschisă, tot felul de cusături, dungi, pline și săgeți pe pantaloni – toate acestea chiar funcționează în beneficiul armoniei.

Accent pe încheieturile deschise

Pentru ca imaginea să pară ușoară, stiliștii sfătuiesc să nu ascunzi încheieturile sub straturi de material. Prin urmare, este mai bine să sufleci mânecile lungi ale unui cardigan, jachetă sau cămașă.

Pasiune pentru culoare

Este puțin probabil ca o culoare solidă strălucitoare să ajute la construcție, dar hainele cu blocuri de culori contrastante – da! Este ușor să creezi proporții competente cu blocarea culorilor, de exemplu, inserțiile luminoase în talie o vor face cu câțiva centimetri mai îngustă.

Pasiune pentru print mic

Orice imprimare creează o iluzie optică. Una mare – flori, carou, un leopard – adaugă kilograme în plus, iar una mică, dimpotrivă, le șterge.

Dacă scopul este să arăți măcar ca M cu L, ar trebui să alegi o rochie cu buline minimaliste sau o rochie de soare în dungi.

Cumpără pantofi deschiși

Femeile cu picioare lungi poți părea chiar și cu înălțime scăzută, dacă alegi pantofii potriviți. Iar punctul aici nu este deloc în tocuri. Dar degetul ascuțit și absența curelelor groase, jumperilor, cataramelor sunt importante. Cea mai bună alegere este o curea subțire sau complet transparentă. Și, desigur, stiletto sunt în afara competiției, ca întotdeauna.

Alegerea accesoriilor ca echilibru

Amintiți-vă că diavolul este în detalii, adică în accesorii. Și asta înseamnă că și geanta joacă un rol important în imagine.

Da, da, și poate atât să slăbească, cât și să adauge volum. În spatele ultimului fapt, nu este prima dată când se remarcă variante informe de tip hobo și „geantă”. Dar gențile cu rame de dimensiuni medii, așa cum ar fi, ridică figura și reduc caracterul pământesc al imaginii.

Interes pentru bijuterii lungi

Bijuteriile lungi sunt în continuare aceeași verticală, ceea ce face silueta potrivită și armonioasă. Arata grozav pandantive alungite cu un capăt masiv.

Apropo, cerceii tip știft ar trebui înlocuiți și cu opțiuni mai alungite.

Se pare că nu există nimic special în aceste reguli, dar chiar funcționează. Cine nu crede – este ușor de verificat!