Frumusețea va fi arma ta letală: încearcă aceste 5 idei de tunsori voluminoase, pentru a te simți fresh vara aceasta!

Știm că vrei să te bucuri de soarele fierbinte fără a te simți împovărată. Ca să ai deja starea de spirit potrivită, îți sugerăm să te pregătești pentru vară și să faci o tunsoare stilată și cu volum. Alegerea este uriașă, așa că selectarea opțiunii potrivite pentru stilul, imaginea și structura părului tău nu este dificilă.

Tunsoare de tip bob ondulat voluminos

Un bob ondulat alungit spectaculos este principala tendință a verii anului acesta. Lungimea medie plus buclele luxuriante sunt potrivite pentru toate femeile, fără excepție. O astfel de tunsoare și coafare pot fi purtate sub orice formă: cu o cărare dreaptă, laterală sau o coafură asimetrică, unde tot părul este tras într-o parte. Asigurați-vă că păstrați buclele într-un stil natural. Fără bucle strânse, cu excepția cazului în care, desigur, natura v-a răsplătit cu părul ondulat.

Tunsoare de tip stratificat

Tunsorile stratificate nu sunt doar vii, ci și în vârful popularității lor. În această vară, ar trebui să încerci o coafură îndrăzneață și voluminoasă pentru a-ți actualiza complet aspectul și a readuce volumul natural al părului tău. Versiunea ideală a unei tunsori cu mai multe straturi va permite chiar și celui mai subțire păr să arate voluminos, frumos și elegant. Și cel mai important – cu o astfel de tunsoare nu vei avea deloc probleme cu coafarea.

Tunsori scurte și medii, potrivite pentru părul creț

Buclele sunt tendința principală a actualului sezon de vară. Dacă aveți părul drept natural, atunci ar trebui să vă gândiți la coafarea pe termen lung sau să folosiți adesea bigudiuri. Buclele sunt întotdeauna frumoase și foarte voluminoase, iar pe tunsori scurte și medii uniforme, această coafură arată grozav.

Tunsoare de tip pixie voluminos cu breton lung

Un pixie jucăuș cu o coroană voluminoasă și un breton alungit este o imagine elegantă și tinerească a unei doamne pline de viață. Cu o astfel de tunsoare, vei uita de coafarea complicată și de părul dezordonat toată vara. Aceasta coafură este perfectă pentru fashionistele îndrăznețe și active cărora le place să arate foarte impresionant.

Tunsoare de tip cascadă volumetrică

Pentru femeile care au păr mediu și lung, am pregătit special cea mai voluminoasă și frumoasă tunsoare – cea de tip cascadă. O coafură luxuriantă vă garantează un aspect uimitor pentru toată vara. Cu această tunsoare, părul subțire și rar va arăta foarte atractiv și, cel mai important, puteți face chiar și cea mai îndrăzneață coafare pe care vă era teamă să o faceți înainte.

Tunsorile elegante cu volum pentru vara anului acesta, le garantează tuturor femeilor un aspect atractiv și trendy după care toată lumea va fi înnebunită. Alege varianta care ti se potriveste si pregateste-te acum pentru sezonul cald.

Ție ce tunsoare pentru vară ți-a plăcut cel mai mult? Povestește-ne despre asta în comentarii.