Frumoasă sau deșteaptă? Combină eficient 7 trucuri de frumusețe cu un buget minim

Vrei să fii mereu frumoasă și îngrijită? Nu este deloc greu. Ai nevoie de un pic de dorință și răbdare, restul ingredientelor le vei găsi chiar la tine acasă. Iată câteva trucuri simple și ieftine cu care să fii mereu frumoasă, fără să mergi la salon:

Dacă îți dorești niște buze „pufoase” și senzuale, trebuie să aplci pe ele o cremă grasă, vaselină sau ulei de măsline, iar după aceasta să masezi puțin. Rezultatul te va uimi!

Multe fete se plâng de un ten uscat. Dacă ești și tu printre ele, te sfătuim să faci o dată pe săptămână masajul feței cu ulei de măsline. Acesta trebuie să dureze circa 7 minute și să fie realizat după ce în prealabil ai stat cu fața la aburi.

Dacă te confrunți des cu o față umflată, diluează într-un pahar cu apă 2 linguri de sare de mare, înmoaie un prosop în el și aplică pe față pentru 10 minute. Tenul se va revigora, iar umflăturile vor dispărea.

În caz că te confrunți cu un ten iritat și plin de coșuri, ai putea scăpa de aceste probleme cu ajutorul mierii de albine. Aplic-o pe față timp de 15 minute, apoi spal-o cu apă călduță. Astfel, vei calma tenul. Iar pentru coșurile-surpriză ajută foarte bine picăturile pentru ochi.

O apă micelară folosită pe post de demachiant poate fi făcută foarte ușor acasă. Amestecă ulei de măsline cu apă minerală în proporție de 1:3 și demachiantul e gata!

Dacă te-ai săturat de pungile de sub ochi, poți scăpa de ele cu o soluție formată dintr-un pahar cu ceai și o linguriță de apă potabilă. Înmoaie 2 discuri de vată în aceasta și pune-le pe ochi timp de 10-15 minute. Apoi aplică o cremă pentru ochi.

Pentru un păr frumos și mătăsos, realizează o mască din: o lingură de miere, o banană pisată și jumătate de pahar cu bere. Las-o să acționeze pe păr timp de 1-2 ore. Fă masca în fiecare săptămână.

Sursa