French roz: poze cu idei noi

Noul sezon – noi tendințe: culoarea roz a devenit o culoare la modă pentru primăvara-vara acestui an. Și un design cu french roz este în tendințe. Culoarea a revenit nu numai în manichiură, dar și în haine. Vom purta blugi și rochii lejere în aceste nuante. roz căpșuni, fucsia, culoarea trandafir, purpuriu, roz pal – cele mai bune pentru sezonul cald. Mai jos cele mai impresionante idei de manichiură franțuzească în nuanțe luminoase și delicate de roz.

Sezonul primăvară-vară este exact momentul să faci o manichiură franțuzească roz. În mod surprinzător, este ușor să susții această tendință: este suficient să înlocuiești french-ul alb cu unul roz. Al doilea punct este pofta generală de desene, care pot fi decorate cu un french. În plus, moda se confruntă acum cu un val fără precedent: popularitate pentru manichiura pastelată și strălucitoare, care se poate face în tonuri de roz.

French roz cu desene

Desenul cu pensula poate fi complicat, prin urmare ștampilarea sau autocolantele vin în ajutor: și pe vârfurile unghiilor model frumos de primăvară sau vară. În același timp, desenele nu ar trebui să fie complicate, mai ales în designul francez. De exemplu, pictează linii sau valuri roșu-roz în loc de zâmbetul clasic. Completează french-ul cu puncte de accent sau un model cu flori, fructe de pădure, fructe, inimă. Arată bine în roz și flori uscate și imprimeuri: zebră, leopard.

Gradient cu french roz

Crezi că frencheste cu siguranță o linie clară a unui zâmbet evidențiat în culoare? Preferata acestui sezon este și french cu gradient, de exemplu, ân culorile roșu-roz sau mentă-roz. În plus, poți experimenta și cu alte nuanțe la modă. Principalul lucru este că tranziția de culoare este lină, iar combinația de nuanțe este armonioasă.

French roz aprins

În viața de zi cu zi, nuanțele strălucitoare de roz pe unghii arată foarte elegant și rafinat. Prin urmare, merită să arunci o privire mai atentă la opțiunile pentru un french în nuanțe de fucsia și violet. Nuanțele foarte luminoase de roz se potrivesc bine cu bejul, transparent și baza de lapte. Și, de asemenea, bun în modele abstracte pe vârfurile unghiilor.