French galben: poze cu idei noi

Un french galben pe unghii poate atrage atenția prin strălucirea sau tandrețea umbrei. Provoacă asocieri bune asociate cu primăvara, căldura, vitalitatea. De asemenea, este clar că această nuanță însorită va arăta frumos pe unghiile lungi sau scurte și în multe stiluri. Vom arăta la ce combinații  să acorzi atenție, ce nail art este la modă și vom arăta cele mai reușite idei de manichiură în poze.

French galben cu flori

Nuanțele de galben de la delicate și pastelate la suculente și acide merită atenție în designul unui french cu flori. Ele reîmprospătează designul, afectează favorabil starea de spirit. Și poți desena, de exemplu, margarete atât pe toate vârfurile unghiilor, cât și pe degetele individuale. Utilizează galbenul ca bază pentru un model sau accent – depinde de luminozitatea designului. Vezi exemple mai jos.

 

French galben cu desene

Galbenul este „prieten” nu numai cu florile, ci și cu arta unghiilor în stil abstracție, linii ornate și drepte, nori și fluturi, fructe, care pot fi decorate suplimentar. Acestea sunt cele mai populare modele dacă alegi un design de french în nuanțe de galben. Principalul plus al galbenului în arta unghiilor este neutralitatea vârstei. Astfel orice femeie sau fată poate opta pentru un rench galben, va arăta frumos chiar daca ar putea părea țipător.

French galben cu sclipici

Un french auriu crește semnificativ gradul de luminozitate al unei manichiuri. Cu toate acestea, această opțiune de manichiură în acest sezon este acceptabilă ca opțiune de zi cu zi și festivă.
Zâmbetele pe unghii sunt decorate cu paiete, folie, sclipici și chiar materiale reflectorizante pentru unghii. Dacă nu există suficientă strălucire în imagine, oferă atenție unui french auriu și argintiu. Și, de asemenea, decorul strălucitor va completa frumos french-ul colorată de portocaliu și galben. Și va arîta bine într-un design cu o bază pastel sau nude, de exemplu, la cuticulă.