French colorat pentru unghii scurte: poze cu tendințe din 2022

French-ul colorat pentru unghii scurte, care a ieșit din încercările de diversificare a manichiurii franțuzești clasice cu posibile culori. Manichiura surprinde cu o abundență de culori și forme noi. Mai mult, un astfel de design de unghii nu obligă să desenezi ambele mâini în aceeași culoare. Vezi cât de frumos și simplu arată manichiura franțuzească în stilul „mâini diferite”. De exemplu – culoarea principală de accent pe mâna stângă și alb neutru în dreapta. Alternativ, ambele mâini sau chiar toate unghiile pot fi decorate în diferite nuanțe luminoase sau pe baza aceleiași culori. Vorbim despre noutățile la modă ale manichiurii franțuzești pentru unghii scurte.

French colorat pe o unghie

Utilizarea corectă a paletei ajută la potrivirea sezonului, a dispoziției și la crearea unui aspect frumos pentru unghiile scurte. De exemplu, un french cu accent roșu/roz, în special pe o unghie, atrage atenția. French-ul albastru are proprietăți calmante.
Vârfurile de unghii verzi sau galbene la modă – activează o bună dispoziție. Un french strălucitor în combinație cu alb este potrivit pentru diferite ocazii și scopuri. În același timp, tocmai un vârf colorat al unghiei devine trăsătura dominantă într-o manichiură atât de scurtă.

French argintiu pe unghii scurte

Poți diversifica clasicul nemuritor cu sclipici sau lac cu gel argintiu. Dacă ai unghii foarte scurte, această tehnică va ajuta la creșterea vizuală a lungimii și formei unghiilor. Nu uita de decor: zâmbete franțuzești, decorate cu folie de aur.

French auriu pe unghii scurte

Poți rămâne fidelă manichiurii franțuzești dacă faci un french de culoare aurie. Acordă atenție ideilor cu un design neobișnuit de puncte, întindere de paiete de tip gradient, la o combinație elegantă bej-auriu. Nu mai puțin populare în acest sezon sunt opțiunile pentru un french scurt într-un design mat trendy.

French negru pe unghii scurte

Aici totul depinde de preferințe: unora le place designul ușor al dungii franceze, în timp ce altora baza neagră. Și, de asemenea, nu renunța la un grench în stilul geometriei. Și idei în care sunt folosite contraste de texturi. Pentru cele care sunt aproape de îndrăzneală există variații ale french-ului cu vârfuri negre de unghii și modele care se potrivesc.