French aprins: poze cu idei noi

Denuminrea designului de unghii „french aprins” vorbește de la sine – atunci când designul vârfurilor unghiilor nu se limitează la clasic. Fetele la modă sunt inspirate de tonuri suculente și neon. Ele cer specialiștilor să aplice variații abstracte și geometrice ale frernc-ului. Și nu ezită să combine cele mai îndrăznețe culori.

Atunci când creezi un french, există o cantitate semnificativă de improvizație. Ceea ce permite ca manichiura sa fie absolut unică, în ciuda stilului clasic ales. Chiar și cei care se feresc de un french colorat sunt capabili să aprecieze frumusețea ideilor noi care pot fi decorate nu numai cu culoare, ci și cu desene sau diverse motive.

Tendințe cheie pentru french-ul colorat

Desigur, o un french colorat se va potrivi naturilor îndrăznețe și creative. Și, de asemenea, fetelor inspirate de idei originale și iubitoare de nuanțe îndrăznețe.
– Alb strălucitor, culori strălucitoare și acide ale „zâmbetelor” sunt binevenite.
– Ombre în stil francez, gradient, manichiură în două tonuri.
– Liniile de zâmbet pot fi realizate în stilul contrastelor de culoare: bloc de culoare,”curcubeu”.
– Imitația franceză prin grafică sau abstractizare este populară.
– Combinație de french cu pandantiv perforat sau aplicație cu strass.
– Și o altă opțiune la modă este utilizarea unei culori de substrat care este diferită de nude.

French alb strălucitor

Albul este o culoare regală, creată pentru cei mai precisi și pretențioși oameni. Pentru ca french-ul alb să nu pară prea plictisitor, adaugă strasuri strălucitoare, sau o glitter fermecător. Un french alb cu umplutură cu microglitter va fi ținuta ta de unghii perfectă pentru orice anotimp.

French dublu

În acest design, culoarea joacă unul dintre rolurile principale. Pentru a realiza un design colorat, se combină adesea zona „zâmbet” și gaura într-o soluție aprinsă. Și aici există o oportunitate de a arăta creativitatea unghiilor, experimentând nuanțe la modă. Asta va oferi manichiurii un farmec aparte, o stare de spirit și fără decor.

French în două nuanțe

Cu cât combinația de culori este mai aprinsă, cu atât french-ul este mai interesană, potrivit stiliștilor de design de unghii. Un pariu pe luminozitate și câteva nuanțe saturate transformă designul într-o manichiură mai la modă. Și apropo, atât proprietarii de unghii scurte, cât și cele lungi ascuțite își permit o astfel de manichiură pe unghii.

French acid

Tonurile de neon luminoase provocatoare revin la apogeul modei. Ele pot transforma rapid unghiile de orice formă și lungime. Este suficient să acoperi cu lac neon de culoare verde, lime sau galben-portocaliu pentru a fi în tendințe. Dar, dacă dorești să faceți un french chiar foarte strălucitor, atunci aplică o culoare neon într-un strat subțire pe un substrat alb. Spre deosebire de luminozitate, poți face o idee mai calmă, care presupune utilizarea unei baze nude, gri sau transparentă.