Forma voluptoasă a corpului nu este o piedică pentru a fi stilată: 9 imagini de la o fashion-bloggeriță care cântărește peste 100 kg

O figură plinuță nu este un motiv pentru a abandona hainele la modă, a uita de frumusețe și eleganță. Uneori, abonații canalului nostru în comentarii cer să arătăm imagini elegante pentru femei cu o siluetă nestandard.

Mai jos vă prezentăm 9 look-uri fermecătoare pentru vară de la un blogger plus size.

O rochie wrap arată grozav

Decolteul în V în duet c-un imprimeu contrastant în mijlocul rochiei, „trage” vizual silueta feminină, făcându-te să pari mai slabă. Setul la modă este completat de un clutch compact și sandale într-o nuanță de galben revigorant.

Completarea imaginii cu o pelerină

Completarea imaginii cu o pelerină ușoară este o idee bună pentru o doamnă voluptoasă. Pelerina deschisă creează două verticale suplimentare în imagine, care fac figura mai rafinată și mai grațioasă.

Culori răcoritoare

Ansamblurile de vară au nevoie de culori răcoritoare. Cu ajutorul unei bluze alungite într-o nuanță de roz moale, poți nu numai să adaugi stil look-ului tău, ci și să-ți întinerești aspectul. Talia este accentuată cu o centură principală din material textil. Bluza de șifon este asortată cu pantaloni de bază skinny negri și pantofi roz.

Rochie cu imprimeuri potrivite

În sezonul cald, rochiile vin în prim-plan. O rochie wrap este un clasic care cu siguranță nu va fi de prisos în garderoba unei doamne. Pentru o figură voluptoasă, imprimeurile cu puncte nu sunt potrivite, în timp ce desenele și modelele de dimensiuni medii vor fi potrivite.

Nu purta haine largi

Un blogger de mărime plus nu ascunde centimetri în plus sub haine largi și fără gust. Rochia elegantă care accentuează silueta arată grozav în culoarea safirului. Modelul este în armonie cu sandalele nude și un accesoriu într-o nuanță crem calmă.

Rochie-cămașă

Rochia cămașă arată foarte elegantă pe o figură curbată. Accentul pus pe talie și fusta evazată ajută la ascunderea imperfecțiunilor siluetei din șolduri și abdomen.

Motivele florale

Motivele florale sunt un must-have pentru sezonul estival. Rochia colorată este completată cu o cămașă din denim, o geantă matlasată și papuci comozi cu platformă. Confortabil, elegant, modern!

Aspect contrastant

Femeile cu forme luxoase nu ar trebui să renunțe la aspectul contrastant. Principalul lucru este că ar trebui să fie haine din material dens, tricotajele de înaltă calitate care să păstreze perfect forma și să ascundă centimetrii în plus. O cămașă albă + fusta midi neagră este o opțiune excelentă pentru o evadare la birou sau la weekend.

Nu-ți fie frică să experimentezi și să-ți pui în valoare silueta.