Fond de ten: 10 trucuri pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Fondul de ten este baza oricărui machiaj. De aceea aplicarea lui trebuie abordată cu toată responsabilitatea. La urma urmei, aplicarea sa incorectă poate transforma machiajul într-o adevărată problemă. De aceea am decis să vă spunem despre 10 trucuri de fond de ten care vă vor fi cu siguranță la îndemână atunci când vă creați următorul machiaj.

ஐ 1.

Pentru a aplica fondul de ten, stoarce o cantitate mică pe dosul mâinii, apoi folosește un burete sau o perie specială pentru a-l aplica pe pielea curată și, cel mai important, hidratată. Vă sfătuim să amestecați cu atenție fondul de ten direct pe obraji, în timp ce duceți pensula dinspre centrul feței spre tâmple.

ஐ 2.

Pentru a face fondul de ten cât mai natural pe nas, aplică-l de sus în jos și acordă o atenție deosebită pielii din jurul nasului.

ஐ 3.

După ce designul nasului este lăsat în urmă, mai luați puțin produs cu pensula și lucrați pe bărbie. Aici fondul de ten trebuie aplicat de jos în sus. Apoi aplicați produsul de-a lungul sprâncenelor: de la centru spre tâmple.

ஐ 4.

Pentru ca fondul de ten să rămână pe pielea ta în stare perfectă cât mai mult timp, recomandăm fixarea machiajului cu pudră. Mai mult, aceasta se aplică cel mai bine pe întreaga față, acordând o atenție deosebită zonei T.

ஐ 5.

După ce ai aplicat pudra, fixează-ți machiajul cu apă termală sau un lichid care menține machiajul. Acest lucru vă va seta machiajul și îl va face să dureze mai mult.

ஐ 6.

Un mic truc de viață pentru alegerea fondului de ten: nu-l testați pe pielea mâinilor. Anume pe față va trebui să verificați nuanța corectă. Și, desigur, dacă magazinul are o astfel de oportunitate, nu luați varianta mare de fond de ten dintr-o dată, luați unul mic, de probă. El este cel care te va ajuta acasă să stabilești dacă fondul de ten este într-adevăr nuanța perfectă pentru tonul feței tale.

ஐ 7.

Dacă fondul de ten nu conține SPF, nu uita că în zilele însorite trebuie neapărat să folosești protecție solară suplimentară.

ஐ 8.

Rețineți că crema de protecție solară se aplică la sfârșitul machiajului. Când îl aplici, nu te freca pe fata cu un burete, pentru că îți vei strica machiajul foarte repede. Opțiunea ideală este să folosești mișcări ușoare, de bătaie și de mângâiere.

ஐ 9.

Atunci când cumpărați un fond de ten, evitați nuanțele de galben dacă nu doriți să obțineți efectul unei fețe nesănătoase.

ஐ 10.

Și dacă ai trecut pragul celor 40 de ani, te sfătuim să apelezi la tonurile roz ale fondului de ten, care îți vor împrospăta look-ul și îl vor face incredibil de frumos.

Fundația este un adevărat salvator pentru femei. Cu ajutorul produselor cosmetice, fetele tinere ascund cu grijă acneea și alte defecte ale pielii, iar doamnele mai mature maschează pielea de riduri și oboseală. Folosirea corectă a fondului de ten este o garanție a unui ton frumos și uniform și, de asemenea, te va ajuta să creezi machiajul perfect pentru orice ocazie. La urma urmei, o mișcare greșită sau o alegere greșită a produselor cosmetice și obțineți o imagine cu o mască artificială. Asigurați-vă că țineți cont de sfaturile prezentate pentru a arăta mereu frumos, tânăr și elegant.

Ne vei folosi sfaturile? Așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre!