Folosirea corectă a fondului de ten – garanția unui ten frumos: 10 trucuri pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Fondul de ten este baza oricărui machiaj. De aceea aplicarea lui trebuie abordată cu toată responsabilitatea. La urma urmei, aplicarea sa necorespunzătoare poate transforma machiajul într-o adevărată problemă. De aceea am decis să vă spunem despre 10 trucuri de fond de ten care vă vor fi cu siguranță la îndemână atunci când vă creați următorul machiaj.

Fond de ten: 10 trucuri pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

ஐ 1.

Pentru a aplica fondul de ten, stoarce o cantitate mică pe dosul mâinii, apoi folosește un burete sau o perie specială pentru a-l aplica pe pielea curată și, cel mai important, hidratată a feței. Vă sfătuim să amestecați cu atenție fondul de ten direct pe obraji, în timp ce duceți pensula dinspre centrul feței spre tâmple.

ஐ 2.

Pentru a face fondul de ten cât mai natural pe nas, aplică-l de sus în jos și acordă o atenție deosebită aripilor nasului.

ஐ 3.

După ce designul nasului este făcut, mai luați puțin produs cu pensula și lucrați pe bărbie. Aici fondul de ten trebuie aplicat de jos în sus. Apoi aplicați produsul de-a lungul sprâncenelor: de la centru spre tâmple.

ஐ 4.

Pentru ca fondul de ten să rămână pe pielea ta în stare perfectă cât mai mult timp, recomandăm fixarea machiajului cu pudră translucidă. Mai mult, acesta din urmă se aplică cel mai bine pe întreaga față, acordând o atenție deosebită zonei T.

ஐ 5.

După ce ai aplicat pudra, finisează-ți machiajul cu apă termală sau un lichid care fixează machiajul. Acest lucru vă va seta machiajul și îl va face să dureze mai mult.

ஐ 6.

Un mic truc de viață pentru alegerea fondului de ten: nu-l testați pe pielea mâinilor. Cel mai bine aplicați pe o mică suprafață a feței, astfel verificați nuanța corectă. Și, desigur, dacă magazinul are o astfel de oportunitate, nu luați tot borcanul de fond de ten dintr-o dată, luați un prelevator. El este cel care te va ajuta acasă să stabilești dacă fondul de ten se potrivește într-adevăr perfect tonului feței tale.

ஐ 7.

Dacă fondul de ten nu conține SPF, nu uita că în zilele însorite trebuie neapărat să folosești protecție solară suplimentară.

ஐ 8.

Rețineți că crema de protecție solară se aplică la sfârșitul machiajului. Când îl aplici, nu aplica crema pe față cu un burete, pentru ca îți vei strica machiajul foarte repede. Opțiunea ideală este să folosești mișcări ușoare, de bătaie și de mângâiere.

ஐ 9.

Când cumpărați fond de ten, evitați subtonurile galbene, cu excepția cazului în care doriți un ten nesănătos.

ஐ 10.

Și dacă ai trecut pragul celor 40 de ani, te sfătuim să apelezi la tonurile roz ale fondului de ten, care îți vor împrospăta look-ul și îl vor face incredibil de frumos.

Fondul de ten este un adevărat salvator pentru femei. Cu ajutorul produselor cosmetice, fetele tinere ascund cu grijă acneea și alte defecte ale pielii, iar doamnele mai mature maschează pielea de riduri și oboseală. Folosirea corectă a fondului de ten este o garanție a unui ton frumos și uniform și, de asemenea, te va ajuta să creezi machiajul perfect pentru orice ocazie. La urma urmei, o mișcare greșită sau o alegere greșită a produselor cosmetice și obțineți o imagine cu o mască artificială. Asigurați-vă că țineți cont de sfaturile prezentate pentru a arăta mereu frumoase, tinere și elegante.

Ne iei sfatul? Așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre!