Folosește aceste 5 TRUCURI gratuite: îi vei fermeca pe cei din jur cu mirosul tău îmbietor

Femeile moderne de 50+ ani muncesc, duc un stil de viață activ, așa că un miros plăcut din hainele pe care le porți și un miros plăcut al corpului nu este un capriciu, ci mai degrabă o necesitate. Astăzi ți-am pregătit 5 secrete, datorită cărora o femeie va fi mereu în top în ceea ce ține de miros!

Păstrați acadelele mentolate în geantă în orice moment

Pentru a preveni ca mirosul respirației să vă ia prin surprindere pe dvs. și pe interlocutorul dvs., purtați întotdeauna bomboane mentolate cu dvs. Acesta nu este doar un tratament delicios, ci și o modalitate eficientă de a elimina respirația urât mirositoare. Dulciurile nu vă vor scuti de nevoia de a vă spăla pe dinți în mod regulat și de a vizita medicul dentist la fiecare șase luni, dar este garantat că vă vor oferi încredere în sine.

Folosește cremă de mâini

În lumea modernă, suntem de două ori mai atenți să ne curățăm mâinile, folosim în mod regulat săpun antibacterian și dezinfectanți. Toate acestea duc la uscarea pielii, o senzație neplăcută de uscăciune și iritare. Crema de mâini nu numai că va face față eficient acestor probleme, dar vă va „învălui” mâinile cu o aromă plăcută. Pentru ca mirosul să nu dispară rapid, faceți masaj atunci când aplicați crema.

Folosiți ulei aromat

O femeie care miroase bine nu poate trece neobservată. Dar unele doamne sunt părtinitoare către compoziții complexe de parfum, li se par prea enervante sau stânjenitoare. În acest caz vin în ajutor uleiurile aromatice, care se aplică în același mod ca și parfumurile: la încheieturi, golul de la baza gâtului, îndoirea cotului.

Aplicați antiperspirant noaptea

Acest sfat ți se poate părea ciudat, dar adevărul este că acțiunea antiperspirantului este suficientă pentru cel puțin o zi. Pe timpul nopții, ingredientele active vor fi absorbite în piele și dimineața va fi suficient să faci un duș revigorant și să-ți faci treaba.

Poartă-ți parfumul într-un format mini de călătorie

Nu întotdeauna produsele de parfum se pot lăuda cu o durabilitate excelentă. În plus, vara parfumul dispare mult mai repede și trebuie să-l reînnoiești în mod regulat. Este foarte incomod să porți cu tine o sticlă de parfum de dimensiune completă, dar un mini-format de călătorie nu va ocupa mult spațiu în poșetă.