Fiind fetiță, mereu visam la unghii lungi și frumoase. Acum pot încerca aceste 15 idei de manichiură elegantă

Fiind fetiță, mereu visam la unghii lungi și frumoase, care le au femeile mature. Câte chestii inventam pentru ca să am și eu o manichiură superbă: făceam unghii din hârtie, le lipeam pe bandă dublu adezivă, strângeam petale de flori și pur și simplu lipeam aceste abțibilduri pe unghiile mele.

În loc de lac foloseam carioci și markere, care le luam de la sora mai mare. Iar creionul corector mă ajuta să desenez modele și imagini complexe pe unghii.

Îmi amintesc cum în clasa a doua, împreună cu prietena mea am cheltuit toți banii de buzunar pentru a cumpăra două seturid de unghii false.

Bucuria noastră a durat până în momentul în care mama prietenei a observat unghiile de pe mâinile noastre și ne-a ordonat să le scoatem imediat..

Acum când am crescut, în sfârșit mi s-a deschis lumea la care visam, de când eram încă fetiță.

Vrei – fă cel mai viu machiaj pe care ți-l dorești. Vrei – vopsește-ți unghiile cu toate culorile posibile și bucură-te din plin! Nimeni nu are acum dreptul să-ți fură această plăcere.

Totuși, uneori doamnele se refuză de plăcerea de a face o manichiură strălucitoare și extraordinară. Unele femei cred că acest lucru nu li se potrivește, iar unele sunt prea îngrijorați de părerile altora.

Noi suntem siguri că fiecare femeie merită dreptul de a se exprima așa cum îi place, începând cu convingerile personale și finisând cu manichiura.

De aceea, noi am ales pentru tine câteva opțiuni de manichiură elegantă, care te vor face să te simți specială!

Manichiură elegantă pentru unghiile scurte

Ce exactitate! Fiecare frunză pare să fie vie.

Unghii lungi în culori pastelate

Această manichiură executată în culoare galbenă cu motive florale este deosebită!

Unghii scurte mate

Pentru a face o manichiură elegantă, nu este nevoie să inventezi modele complexe, două nuanțe de lac mat și un mic decor sub forma unei crenguțe drăguțe sunt suficiente.

Unghii ascuțite cu motive florale

Cine a spus că o manichiură îngrijită poate fi doar pe unghii scurte? În ciuda lungimii, aceste unghii arată foarte bine, fii de acord!

Manichiură minimalistă și abstractă

Această opțiune este dedicată tuturor fanilor minimalismului.

Unghii ovale roșii cu elemente geometrice

Nu toată lumea îndrăznește să-ți vopsească unghiile în roșu. Aceasta este o opțiune pentru adevărații rebeli!

Manichiură minimalistă

O manichiură atât de laconică și atât de uimitoare. Probabil, așa arată frumusețea orientală.

Unghii cu motive florale

Decorul floral este un trend în această toamnă. Merită să încerci!

Unghii balerina

Dacă ești acea persoană care simte uneori o putere supranaturală necunoscută, atunci această manichiură magică ți se potrivește cu siguranță.

Manichiură elegantă în tonuri nude

Nu poți alege între roz moale și vișiniu? Nici nu trebuie să alegi, trebuie doar să vezi cum se combină cu succes aceste culori și toate îndoielile tale vor dispărea imediat.

Unghii cu decor

Dacă dorești ceva neobișnuit, de ce să nu încerci acest exemplu? Vei fi unică și irepetabilă!

Manichiură cu geometrie elegantă

Cineva a spus că, cu cât este mai interesantă manichiura, cu atât e mai simplă doamna însăși și viața ei. Cine a inventat această prostie? O femeie simplă niciodată nu se va gândi să-și vopsească unghiile în acest fel.

Unghii pătrate în alb și negru pastelat

Combinația dintre alb și negru e un trend etern.

Detaliile contează

Unghii pătrate în culori pastelate

Iar lista se încheie cu o manichiură incredibil de fragedă.

Dacă aștepți un moment special pentru a te programa pentru o manichiură profesională, să știi că aceste moment e acum! Da, da, acum! Nu lăsa până mâine ceea ce te poate bucura astăzi.