Fii stilată și în sezonul rece. Idei de ținute în trend sezonul toamnă-iarnă, 2018-2019

Temperaturile scăzute nu sunt un motiv pentru a renunța la rochii și fuste. Învață să te îmbraci cu stil chiar și în sezonul rece.

Fiecare femeie vrea să fie elegantă, frumoasă și îmbrăcată cu stil. Nu la toate însă le reușește. Iar în sezonul toamnă-iarnă dificultățile devin și mai mari. Atunci când temperaturile sunt scăzute dorești să te îmbraci cât mai comod pe primul plan fiind confortul. Poți combina utilul cu plăcutul, astfel încât și în sezonul rece să fii stilată.

Creând o imagine pentru fiecare zi, poți alege blugii preferați. În acest sezon, se poartă modele la nivelul gleznei și cu o talie înaltă. Completează ținuta cu un pulover oversize care se poartă foarte bine sau o cămașă cu imprimeuri diferite. Paltonul din cașemir sau o scurtă din piele vor completa perfect outfitul tău.

Nu renunța la fuste și rochii care vor da o notă deosebită look-ului. Important este să alegi modele ce au o croială și un material care să țină cald. În acest sezon culorile în vogă sunt roșu, alb, albastru, metalic și visiniu. Așadar, dacă vrei să fii în pas cu moda include în piesele tale vestimentare și accesorii. Ochelarii de tip pisică te vor face să eși din anonimat. De asemenea o geantă din piele de crorodil sau o pereche de botine în stil retro  sunt tot de ce ai nevoie pentru a te simți elegantă chiar și atunci când afară temperaturile sunt scăzute. Nu uita de mănuși, căciulă și fular care sunt indisponibile iarna pentru a te încălzi. În plus nu sunt doar utile ci și foarte trendy. 

 

Sezonul rece este momentul potrivit să porți și pantaloni de piele. Deși pot părea mai dificil de asortat, sunt foarte versatili. Îi poți purta oriciunde la birou, la întâlnire cu prietenii sau la o cină romantică. Totul depinde cu ce îi asortezi. Optează pentru un model cu o croială mai lejeră pentru a putea fi combinat cu orice altă haină. O cămașă simplă, un sacou lung, care să ascundă părțile provocatoare, și o pereche de botine sunt cele mai bune opțiuni pentru a-ți completa ținuta.

Pentru ca zilele de iarnă să pară mai frumoase, adaugă o pată de culoare în outfitul tău. Alege ținute colorate în nuanțe deschise și pastelate.