Fii stilată (sau nu prea): 7 cele mai elegante forme de unghii

Chiar dacă nu îți vopsești unghiile trebuie să le menții o formă confortabilă. Se pare că până și forma unghiilor este supusă tendințelor modei și se schimbă din când în când și în mod radical. Prin urmare, pentru a rămâne în tendință, trebuie nu numai o manichiură în culori la modă, ci și o formă actuală. Desigur, ovale, migdale și pătrate sunt clasice. Dar există ceva mai original.

Balerină

Această formă a fost populară la începutul anilor 90. Dar acum majoritatea vedetelor de la Hollywood înnebunesc din nou după asta. Forma unghiilor a primit acest nume pentru că seamănă cu pantofii pentru balet. Se distinge nu numai prin originalitate, ci și reduce riscul de a deteriora accidental placa unghiei. „Balerina” arată frumos cu unghii de lungime medie. Oferă unghiilor o notă feminină și face degetele mai elegante, deoarece se potrivește absolut tuturor. Acceptă orice culoare și design de unghii.

Stiletto

Unghiile mega lungi și ascuțite sunt în vârful popularității. Desigur, unghiile naturale nu pot atinge o astfel de formă fără a le întări cu un gel, așa că în acest caz extensia este cea mai bună cale de ieșire. Forma unghiei stiletto alungește vizual degetele și placa de unghii. O astfel de manichiură nu va trece neobservată și cu siguranță te va deosebi de mulțime. Dar observăm imediat: astfel de unghii necesită gesturi și maniere sofisticate pentru a nu te răni nici pe sine, nici pe ceilalți.

Trapez

La modă, dar, după părerea noastră, formă urâtă a unghiilor. De la sfârșitul anului 2017, multe fashioniste au început să posteze fotografii cu o astfel de manichiură pe Instagram, iar forma trapezoidală a câștigat rapid popularitate. Unghiile capătă un aspect ușor artificial, însă această variantă este potrivită celor care nu vor sa se chinuie prea mult cu o manichiură, deoarece nu este nevoie sa submineze marginile. La modă și simplu în același timp.
Mulți maeștri sfătuiesc să folosească o tehnică de acoperire monocromatică sau ombre pentru această formă de unghii.

Edge

Această formă extrem de neobișnuită a unghiilor a fost populară în 2005-2007, când multe femei au folosit serviciul de extensie a unghiilor. Pentru a crea o manichiură edge, unghiile trebuie să aibă formă dreptunghiulară, iar apoi marginea liberă a plăcii de unghii este tăiată în formă de V. Dar totuși, această opțiune arată mai bine pe unghiile artificiale, deoarece unghiile naturale se îndoaie puțin.

Lipstick

O formă de unghii teșită care seamănă cu o tăietură de ruj. Din ce in ce mai multe fashioniste preferă această formă de unghii, nu doar din cauza tendințelor modei sau pentru a ieși în evidență din mulțime, ci și pentru că are o serie de avantaje. Face palma largă delicată și elegantă, prelungește degetele scurte și face degetele lungi mai rafinate. Unghiile de lungime medie sunt ideale pentru această formă.

„Vârf de munte”

Forma ideală de unghii pentru cele care s-au săturat deja de migdale, dar nu sunt încă pregătite pentru schimbări prea radicale. Unghiile nu ar trebui să fie la fel de lungi ca pentru „stiletto” și, de asemenea, mai puțin ascuțite. Dar totuși, unghiile extinse sunt mai potrivite pentru această formă, deoarece placa de unghii naturale nu este suficient de puternică pentru o margine ascuțită.

Unghii scurte ovale

Această formă de unghii arată cel mai natural, ceea ce o face, prin urmare, una dintre principalele tendințe de modă ale anului. Unghiile ovale fac degetele elegante, feminine și bine îngrijite. În plus, această formă este considerată universală, iar designul unghiilor devine doar o chestiune de gust și preferință personală.