Fii stilată! Cum să porți sacoul în acest sezon?

Nu contează CE porți. Ceea ce contează este CUM o faci.

Poți cumpăra haine la nesfârșit din revistele de modă, oricum vor fi inutile dacă nu știi cum să le integrezi în garderoba ta. Un sacou este o piesă vestimentară cu care nu dai greș niciodată, evident dacă știi cum să-l completezi. Bine, există și modele demodate pe care ar trebui să le dai uitării. Dar nu despre ele acum. Sacourile supradimensionate bărbătești sunt criticate atât de mult, dar crede-mă, dacă nu îți plac, atunci pur și simplu nu știi cum să le porți.

Vezi mai jos câteva idei simplu de realizat:

1. Sacou + Top Alb + Blugi Largi

Un astfel de set poate fi completat cu o geantă clasică și pantofi stiletto sau pantofi sport masivi. Secretul este că top-ul trebuie să fie pe siluetă. Astfel vei respecta echilibrul proporțional.

2. Sacou + Tricou Cu Imprimeu + Pantaloni Din Piele

Combinând trei stări de spirit într-o singur look, veți obține garantat un cocktail elegant. Pantalonii agresivi din piele și imprimeul strălucitor pe un tricou sunt două laturi ale rebeliunii pe care un sacou clasic pentru bărbați le va calma elegant, făcând aspectul să arate complet.

3. Sacou + Rochie Tricotată

În cazul acestei formule oferă preferință sacoului cu un croi mai feminin, dar totuși într-un stil oversize relaxat.

4. Sacou + Rochie Mini

Nimic nu merge atât de bine împreună ca o rochie mini de seară și un sacou masculin. Accesorizează un colier minimalist și ești gata pentru o ieșire de seară.

5. Sacou + Pantaloni În Același Ton

Totuși, inițial sacoul face parte din costum. De asta nu trebuie să uităm cum a apărut. Deși nu a fost creat pentru femei, acele vremuri au trecut de mult.

Acum știi că dacă îmbraci un sacou oversized bărbătesc cu siguranță vei aduna priviri pe stradă, pentru că vei arăta cu adevărat stilat. Încearcă și nu vei regreta!