Fii stilată! 5 coafuri pe care le preferă vedetele cu forme

Femeile cu forme sunt sfătuite să evite tunsorile scurte. Dar părul lung pentru „dovlecei” este o modalitate de a întinde vizual fața și de a părea mai subțire. Cu toate acestea, o tunsoare nu este ultima componentă a imaginii. Este la fel de important să alegi o culoare la modă, astfel încât o doamnă cu forme remarcabile să arate armonios. Mai jos sunt 5 nuanțe pe care femeile stilate cu o siluetă apetisantă le aleg singure.

Gama de cafea

Ashley Ann Graham, un model american plus size și mamă a doi copii, se mândrește cu podoaba capilară într-o nuanță frumoasă de cafea. Faima i-a venit datorită filmărilor în gloss: până la vârsta de treizeci de ani, a apărut pe paginile Lane Bryant, Elle Quebec, Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour și Elle UK.

În mod surprinzător, nici un stilist sau o agenție de modeling nu a schimbat imaginea lui Ashley – arată atât de armonioasă în culoarea părului. Nuanța naturală luxoasă reflectă tonul pielii și al ochilor ei. Arată uimitor!

Apropo, de trucul lui Ashley nu a întârziat să profite o altă celebritate magnifică. Kim Kardashian West a încercat și culoarea părului castaniu. Și deși arată grozav cu el, a oferit preferință următorului paragraf din articol.

Ciocolată amară

Nuanța de ciocolată poate fi numită cu adevărat regală: o culoare profundă bogată înnobilează și face aspectul aproape oricărei femei scumpe. Vedetele știu asta ca nimeni altcineva, așa că o poți vedea adesea pe ele. Kim Kardashian, Salma Hayek, Isabella Cohen și alte celebrități cu forme magnifice sunt o confirmare directă a acestui lucru.

Apropo, acordă atenție aspectului fetelor. Toate sunt hispanice cu piele bronzată, ochi întunecați și forme remarcabile. Dacă ai norocul să ai o textură similară, nuanța de ciocolată se va potrivi armonios și în imaginea ta.

O bucată de aur

Money piece este o tehnică de colorare de la Beyonce care a aruncat în aer internetul în 2019. Esența sa constă în colorarea șuvițelor feței într-o nuanță deschisă contrastantă. De obicei, se execută pe păr castaniu sau blond închis, ca la Jennifer Lopez.

O altă divă, Mariah Carey, susține acest lucru. Nu e de mirare: această colorare oferă oricărui stil un aspect cu adevărat luxos și scump.

Sombre

Deși Beyoncé a lansat un val de popularitate pentru tehnica de colorare de mai sus, ea însăși nu a trecut printr-o astfel de colorare de multă vreme. Astăzi, celebritățile cu forme poartă sombre – vopsire cu lumini abia vizibile pe păr.

Recent, tocmai a fost repetată de colega ei – artista rap Queen Latifah. Nuanța colorării: arată interesant și spectaculos pe părul lung, dar pe cel scurt riscă să se piardă. Acesta este un plus pentru doamnele cu forme frumoase: firele lungi luminează nuanțele tenului și adaugă feminitate.

Blond crem

Imaginea unei blonde frumoase nu își va pierde niciodată relevanța, pentru că întotdeauna va exista o modă pentru feminitatea senzuală. Femeile cu o siluetă luxoasă ar trebui să țină cont de acest moment. La urma urmei, formele lor sunt destul de potrivite pentru întruchiparea adevăratei feminități. Dovedit de marea Marilyn Monroe!

Doar privește la Jennifer Lawrence, Kate Winslet, Adele, Rebel Wilson sau Christina Aguilera- s-au născut pentru a fi fiare blonde.

Un alt exemplu grozav de utilizare a blondului cu o siluetă texturată este Billie Eilish. Schimbând ombre negru și verde cu blond elegant, ea a devenit modelul unei adevărate doamne.

Alege culoarea părului care se potrivește și rezonează cu tine personal. Principalul lucru – amintește-ți că nu există nimic mai scump decât nuanțele naturale, cu mai multe componente. Și de dragul aspectului natural al părului, trebuie să muncești. Dar merită!