Fii în pas cu moda! 11 idei elegante cum poți purta o cămașă lungă în acest sezon

O cămașă lungă este o tendință care este în frunte de mai bine de un sezon. Astăzi vă vom învăța cum să realizați ținute de actualitate pentru fiecare zi, precum și pentru evenimente festive, cu ajutorul cămășilor lungi și stilate.

#1.

Un look trendy cu twist, prezentat in fata ta, constă într-o cămașă lungă cu design abstract, precum și pantaloni negri cu talie înaltă. Specialiștii modei recomandă să punem o parte a cămășii în pantalonii cu talie înaltă.

#2.

Cămașă lungă supradimensionată spectaculoasă + blugi + pantofi feminini cu toc + bijuterii voluminoase + un model de geantă la modă. Un look win-win care este potrivit atât pentru fiecare zi, cât și pentru un eveniment special.

#3.

Cămășile din denim, imprimate, simple, precum și cele voluminoase pot fi combinate în siguranță cu pantaloni din piele și pantofi cu toc.

#4.

O cămașă albă supradimensionată + o vestă contrastantă + pantaloni tăiați evazați + o geantă colorblock este o ținută excelentă. Vine în mai multe straturi pe care orice fashionistă modernă și le poate face singură.

#5.

Pantalonii sport-chic din acest sezon sunt, de asemenea, o combinație deosebită cu cămășile alungite asimetrice. Ca încălțăminte, poți folosi atât pantofi, cât și sandale plate.

#6.

O cămașă roz aprins într-o combinație cu pantaloni cargo gri și pantofi cu toc, reprezintă o ținută cât se poate de elegantă și modernă.

#7.

Cămășile lungi cu un decupaj feminin la spate creează aspectul festiv necesar. Acest model poate fi combinat cu pantaloni clasici simpli.

#8.

Înfiptă asimetric în blugi, o cămașă alungită + un lanț masiv este aspectul minimalist perfect pe care doamnele de orice categorie de vârstă îl pot crea în acest sezon.

#9.

Ținuta clasica, formata dintr-o camasa alba și pantaloni. Stiliștii ne propun să o combinam cu pălării spectaculoase și jachete simple supradimensionate.

#10.

Va fi potrivit să purtați o cămașă tunică largă cu pantaloni drepți tăiați sau blugi skinny, în acest an. Sandalele elegante cu bretele subțiri  vor fi o completare cu succes a look-urilor cu cămăși lungi.

#11.

Cămașă lungă liliac + blugi skinny tăiați + pantofi slingback ascuțiți + jachetă neagră pentru un look cu un twist deosebit, în care fiecare piesă se suprapune șic una cu cealaltă.

Împărtășește cu noi, în comentariile de mai jos acest articol, look-urile tale preferate cu cămăși lungi.