Fii gata pentru complimente: 5 tendințe pentru a-ți vopsi părul

În ultimii ani, centrul lumii culorilor a fost blondul și tehnicile complexe de colorare. Așa că ori am revenit la o nuanță rece, ori am abandonat-o în favoarea uneia calde. Clasicul ombre a luptat cu balayage, iar apoi împreună au încercat să ia campionatul din tehnica shatush.

Nuanțe roșii

Nuanța roșie este în trend, dar nu fiecare va îndrăzni să-și vopsească părul în această culoare.

Blocuri aprinse

Blocurile de culoare în colorare sunt o tendință hot. Mai mult, bretonul și șuvițele de lângă față sunt vopsite în nuanțe aprinse, astfel încât culoarea să fie un accent în coafură. Tonurilor pastelate în acest sezon de modă, coloriștii preferă nuanțe bogate acide: zmeură, turcoaz, ultramarin, albastru și verde deschis.

Split

Colorarea părului Cruella Deville a devenit populară după premiera filmului Cruella cu Emma Stone în rol principal. Esența tehnicii neobișnuite este că părul de pe diferite părți ale despărțirii este vopsit în culori diferite. Se pare că exact jumătate dintre fire au o nuanță, iar cealaltă – alta.

Vom adăuga că la început poți efectua un split cu vopsele de nuanță fără amoniac. Se vor spăla rapid dacă tehnica se va dovedi să nu fie pe placul tău.

Vopsire colorată

Vopsirea colorată rămâne populară în acest sezon de modă. Ca și în cazul blocului, se acordă preferință nuanțelor luminoase saturate. Apropo, părul colorat poate fi văzut nu numai pe stiliștii stradali, ci și pe podiumurile mondiale.

Tranziții de culoare în nuanțe vibrante

Celebrul ombre într-o nuanță de blond a fost înlocuit cu tranziții de culoare aprinsă. Colorarea cu o tranziție de la rădăcini întunecate la vârfuri bogate de neon este vârful acestui sezon de modă. De asemenea, poți combina evidențierea cu întinderea culorii – astfel că colorarea va dura mai mult pe păr fără corecție.

Vopsirea colorată este principalul hit al viitorului sezon de modă. Și chiar dacă nu ești pregătită pentru astfel de schimbări drastice nu te grăbi să renunți. În loc de vopsire permanentă, experimentează cu spray-uri de păr, paste și geluri colorate. Ele vor ajuta la vopsirea mai multor fire în culoarea dorită și apoi pot fi spălate cu ușurință cu apă.