Fii deosebită în această toamnă: 22 de idei de manichiură ideală pentru starea ta de spirit

O manichiură ideală poate face chiar foarte multe. Ea e capabilă să-ți crească încrederea în sine, să-ți dea aripi și să cucerești noi înălțimi! La urma urmei, o femeie care se simte frumoasă, radiază o energie specială, emană dragoste și o stare de bine!

Hai să vedem cum aceasta funcționează! Am adunat 20 de idei de manichiură de toamnă care te vor surprinde plăcut.

Unghii roșii cu gel

Roșu e culoarea curajului de a cere de la viață totul ce îți dorești. E o provocare să-ți vopsești unghiile în această culoare, dar trebuie să știi că manichiura ta, în combinație cu ornamente și accesorii armonioase, va arăta de-a dreptul excepțională.

Unghii mate

Dacă dorești să lași o impresie că ești fină, blândă și atentă la detalii, te sfătuim să încerci manichiura în culori pastelate, și să adaugi careva ornamente pentru a crește efectul de apreciere a celor din jur.

Manichiură cu desene

Fă din unghiile tale o adevărată pânză pe care poți reda întreaga imaginație. E posibil să creezi desene și ornamente atractive, care te vor evidenția în mulțime!

Unghii cu sclipici

Dacă combini armonios culoarea potrivită și sclipici, poți crea o manichiură cu adevărat surprinzătoare.

Manichiură cu motive florale

Frunzele, florile vor fi mereu decorul popular pentru unghii, indiferent de forma acestora. Încearcă diverse opțiuni pentru a găsi ceea ce-ți va plăcea cel mai mult!

Unghii cu decor

În calitate de decor pentru unghii, poți utiliza pietre, ornamente, strasuri și altele. Important să nu încetezi a experimenta culorile și stilul.

Manichiură cu elemente geometrice

Unghiile cu forme geometrice neregulate și/sau regulate, sunt un trend deosebit în ultima perioadă. În caz că dorești să ai o manichiură plăcută la privire, nu ezita să încerci și această opțiune!