Fii cea mai stilată: 6 tunsori la modă

O tunsoare modernă și bine aleasă vă poate întineri și înfrumuseța semnificativ.

1. Scurt, chiar mai scurt

În acest an, tunsorile ultra-scurte sunt la modă. Dacă vrei o tunsoare cheală, atunci poți fi Lina Diana pentru o vreme. Amintește-ți întotdeauna că o coafură scurtă, dar potrivită, poate decora mai mult decât o împletitură până la talie.

2. Pixie

Ce vreau un pixie! Dar, din păcate, nu mi se potrivește…
Pixie are multe variante, dar poți alege oricare. O tunsoare excelentă pentru cei care au părul subțire, deoarece datorită lungimii și formei poți obține un volum bun.

Pixie nu trebuie făcut pentru cei care au probleme pronunțate cu fața, de exemplu, acnee, pete de vârstă și așa mai departe. Mulți oameni cred că pixie este pentru toată lumea, dar nu este așa.

3. Garcon

„Garson” este tradus ca „băiat”. Această coafură este diferită de tehnica pixie. Pentru o tunsoare garcon, tehnica principală este gradientul, iar pentru un pixie, rărirea.

Garcon este o tunsoare mai reținută și mai îngrijită, iar pixie este îndrăzneț și vesel.

4. Breton lung

„Bretonul ar trebui să fie astfel încât să poată fi îndepărtat cu ușurință” – acesta este motto-ul acestui an. După părerea noastră, acest breton arată cel mai elegant. Multe celebrități poartă o tunsoare similară.

Această versiune a bretonului încadrează perfect fața și o îngustează, ajutând la ascunderea pomeților.

5. Cascadă

De asemenea, în tendința acestui an sunt frumoase tunsori gradate pentru părul lung. Această coafură este potrivită numai pentru proprietarii de păr gros. Din păcate, pe părul subțire, astfel de tunsori arată scurt, pentru că un astfel de păr nu are volum.

6. Bob

O tunsoare bob modernă se caracterizează printr-o tunsoare uniformă până la umeri, aceeași lungime a părului pe întregul cap. Această coafură se potrivește majorității oamenilor.

Alege tunsoarea care ți se potrivește cel mai bine și desigur care îți place!