Fiecare femeie de peste 50 de ani trebuie să aibă o rochie cu imprimeu floral în garderobă

Este greu de imaginat o garderobă de primăvară fără o rochie cu imprimeu floral. Aceasta este întruchiparea feminității, eleganței și frumuseții. Să aflăm astăzi cum să porți o rochie colorată pentru ca să arăți stilată, tânără și modernă.

Crearea unui look modern și elegant este ușor! Combină o rochie imprimată până la podea și sandale aurii într-un singur ansamblu. O curea lată de piele va face silueta mai elegantă și mai sofisticată.

O rochie cu model floral poate fi inclusă în siguranță în seturile practice de zi cu zi. O jachetă alungită + rochie + adidași este o combinație versatilă și foarte confortabilă pentru primăvară, care se potrivește atât fetelor tinere, cât și doamnelor mai în vârstă.

O rochie colorată se potrivește perfect nu numai în imaginile romantice, ci poate fi folosită pentru a crea atât un ansamblu feminin, cât și puțin brutal. Este suficient să completezi setul matur cu cizme aspre și o vestă decupată într-un stil strict, clasic.

O rochie imprimată arată cel mai bine într-o combinație a lucrurilor simple. Astfel, ansamblul de primăvară nu va arăta supraîncărcat și stângaci.

La vârsta de 50+, este mai bine să uiți de ținutele scurte. Pentru a adăuga intrigă look-ului tău, optează pentru o rochie lungă cu o fantă laterală adâncă. Într-o zi răcoroasă de primăvară, merită să completezi aspectul cu o vestă tricotată și cizme înalte.

Un look neobișnuit de feminin și proaspăt este tandemul dintre o rochie midi colorată și un pulover portocaliu aruncat lejer peste un umăr. O imagine strălucitoare reîmprospătează în mod favorabil aspectul unei femei.

Garderoba unei femei stilate nu se limitează la rochii cu imprimeuri mici. Doamnele mature care au reușit să se mențină subțiri își pot permite un model cu culori mari și contrastante.

Culorile pastelate în haine au un efect pronunțat de întinerire. O rochie cu o nuanță delicată de piersici, cu flori mari, dar discrete, scoate în evidență pielea, împrospătează fața.

Primavara, poți combina în siguranță o rochie cu adidași, fără a sacrifica confortul și feminitatea. Un accesoriu compact în tonul pantofilor este o completare cu succes a unui ansamblu la modă.