Femeile puternice nu imploră. Ele pur și simplu pleacă.

Îți place un băiat. Și se pare că și tu îi place. Vă plimbați împreună, aveți fluturi în stomac și visați la nuntă. Iar băiatului din senin îi apare radarul îndreptat împotriva iubirii și dispare. Tu rămâi singură, sperând în taină că el este gay, doar pentru a scăpa de gândul că nu i-ai fost pe plac.

szh[1]

Bine, poate exagerez un pic, dar uneori în relații există momente când te relaxezi și te gândești că totul este bine, când dintr-o dată bărbatul nu te mai sună. Atunci vrei să-i scrii un mesaj mega-siropos pentru ca el să înțeleagă cât de bine v-a fost împreună. Dar mai bine să nu faci asta! Îi vei speria și mai mult și va începe să creadă că ești obsedată de el!

De ce să nu procedezi și tu la fel? Când îmi amintesc asemenea cazuri, după un timp nu fac decât să regret că m-am comportat așa și am pierdut timpul cu o persoană care nu mă merita.

De fapt erau toate indiciile care îmi spuneau ”Fugi de el!”, dar eram orbită de iubire și nu am observat ce se întâmplă decât atunci când a plecat el. 

A venit timpul să încetezi să mai faci greșeli. Timpul să încetezi să te focusezi pe bărbați care sunt cu un pas în afara relației voastre. Viața este prea scurtă și în ea vei găsi o mulțime e bărbați cu perspectivă.

 

 

Femeile puternice nu cer și nu imploră. Ele pleacă în clipa în care nu se mai simt dorite. Dacă nu poți prinde acest moment, iată câteva indicii:

El nu încearcă să găsească timp pentru a se întâlni cu tine. Cât de ocupat nu ar fi, dacă vrea găsește oportunități. Când începe să caute scuze, tu trebuie să începi să cauți altă bărbat.

Se poartă de parcă i-ar fi indiferent. Cel mai frumos lucru la bărbați este faptul că majoritatea dintre ei sunt ușor de înțeles – nu sunt la fel de complicați ca femeile. Acceptă comportamentul lui și nu spera în minuni. Privește realitatea în față.