Femeile au uitat ce înseamnă să aștepte un bărbat

Refuzăm această acțiune. Și pierdem. Ne pierdem, ne pierdem iubirea, ne pierdem gingășia și recunoștința față de bărbați. Multă lume încetează să aștepte, pentru că este o muncă a sufletului. Mi se pare că această muncă este una dintre cele mai mari comori ale femeilor.

Așteptarea este mișcarea inimii noastre, o mișcare profundă și frumoasă.

Așteptarea nu înseamnă doar să petreci, ci și să-ți ocupi timpul cu cineva.  Înseamnă să-i acorzi atenție bărbatului, să-l înconjori cu căldura inimii tale, să crezi în el, să ai grijă de el, să te rog pentru el, să-l blagoslovești, să-i dorești victoria, succesul.

 

 

Așteptarea înseamnă capacitatea de a accepta.

Înseamnă să-l accepți așa cum este, cu tot ce a venit și cu tot ce are de oferit.

Așteptarea înseamnă fericire.

Pentru un bărbat nu există lucruri imposibile, dacă își dorește cu adevărat. Și în viața trăită în comun, în relația cu un bărbat de asemenea este important să aștepți. Să aștepți când bărbatul va trece acele limite necesare pentru armonie.

Fiecare dintre noi așteaptă ceva: când el își va găsi puterea de a conduce, când își va găsi calea, când va învăța să păstreze echilibrul interior, va căpăta înțelepciune, gingășie, va prețui relațiile, va avea grijă de familie și copii.

Dacă o femeie așteaptă cu adevărat și iubește, bărbatul va fi Erou, se va întoarce și va face totul pentru ca ea să fie fericită. Să învățăm să ne iubim bărbații, să îi așteptăm în fiecare zi, de parcă s-ar întoarce dintr-o călătorie îndelungată.