Femeile adoră manichiura minimalistă și scumpă: 5 modele luxoase de unghii

Draga artă de unghii: ce fel de manichiură fac femeile bogate cel mai des pentru ele?

Dacă credeți că manichiura și manichiura scumpe sunt același lucru, vă înșelați. Cu cât compoziția este mai complicată, complicată, cu atât arată mai mult non-statut. Nu fără motiv, în ultimele sezoane, principalul favorit al artelor de unghii este minimalismul. Se dovedește că femeia este mai bogată, cu atât este mai ușoară manichiura lor.

Vă oferim cele mai bune 5 idei de artă de unghii de lux, care este preferată de femeile cu adevărat dragi.

1 unghii în culori strălucitoare

Lacurile mate au devenit mult timp obișnuite, au încetat să mai fie ceva foarte neobișnuit. Cu toate acestea, este vorba despre tonuri mate care sunt cele mai solicitate în cele mai scumpe saloane de megacități. Luciul, cu toată expresivitatea sa, pare prea sfidător. Calmul și reținerea acoperirilor mate arată elegante, scumpe și luxoase. mai ales în culori strălucitoare.

2 manichiura cu fructe de pădure și vin
Nu toate doamnele preferă nuanțele nepăsătoare, dar dacă își permit provocarea, atunci într-o paletă de vin scumpă. Burgundia, Marsala, Bordeaux – toate aceste nuanțe arată incredibil de bine pe unghii. Desigur, punctul de plecare este alegerea tonului. Trebuie combinat cu pielea cât mai armonios posibil. Și fără poze! Acest lucru este deja de prisos.

3 unghii scurte și o paletă nude
O altă tendință a sezonului este gama nude. Uitați-vă la ieșirile regaliilor – au făcut demult o alegere în favoarea unei manichiuri neutre și lipsite de claritate. naturalitatea maximă nu este o lipsă de îngrijire. Aceasta este o plecare care trece neobservată de un străin. De asemenea, este foarte important să alegeți o nuanță care să se potrivească tonului pielii, lacul în niciun caz nu trebuie să fie mai deschis decât pielea.

4 Geometrie, dungi, metal

Temele geometrice și minimaliste sunt două favorite ale compozițiilor de manichiură de lux din acest an. Dacă doriți să creați o compoziție cu adevărat de stare, dar în același timp arătați modern, relevant, folosiți benzi metalice pe un fundal neutru.

5 marmură
Întrucât femeile cu adevărat bogate și încrezătoare nu trebuie să își demonstreze șic. aleg opțiuni de bijuterii destul de discrete. Învelișul de marmură este unul dintre modurile atât de interesante, dar nu dificil de a crea o compoziție interesantă. Este suficient să selectați unul sau două degete de accent. și lăsați restul în monocrom.

Realizarea unei manichiuri scumpe este destul de simplă. Nu este nevoie să te implici în strasuri și flori în gheață. Frumusețea fără bibelouri este tendința femeilor înstărite.