Femeia pasională pe care vrei s-o simți mereu

E imposibil să ai un surplus de emoții, așa precum e imposibil să controlezi o pasiune arzătoare. Cei care au simțit vreodată o astfel de pasiune nestăpânită față de cineva nu vor putea niciodată să fie cu o persoană pentru care dorința înflăcărată lipsește, indiferent cât de bună nu ar fi aceasta.

Femeia care poate stârni o astfel de pasiune va fi mereu deosebită de celelalte, cu ea nici comunicarea nu va fi atât de simplă. Aceasta e tipul de femeie pe care vrei s-o ții mereu alături, la propriu și la figurat, pe care s-o simți, s-o cuprinzi și să nu-i mai dai drumul. Ea e femeia care provoacă un amalgam de emoții în partenerul său. În acesta se poate trezi instinctul animalic concomitent cu intelectul.

Ce să mai ocolim? Sexul bun constituie 70% într-o relație frumoasă și durabilă, abia după aceasta urmează confortul de zi cu zi și atașamentele personale.

Iată de ce, dacă încă de la început, pe plan sexual nu este ceea ce vă doriți, nu încercați să așteptați schimbări spre bine în relație, nu faceți decât să amânați momentul despărțirii. Persoana potrivită o veți recunoaște din prima, este cea care vă stârnește pasiune și dorință. Cunoașteți bine situația când o invitație la un film acasă la partener se transformă rapid într-un film erotic între voi doi chiar de la intrarea în casă.

Cu regret, pasiunea în cupluri nu este catalogată ca un element obligatoriu. Rutina și obișnuința dintre cei doi nu face decât ca dragostea să se stingă în timp. E păcat să trăiești o viață lângă o persoană care nu te mai face să uiți de toate printr-o simplă atingere sau să sfârii tot prin interior atunci când îți aruncă o privire jucăușă. Nu lăsați pasiunea dintre voi să se stingă, purtați cu voi mereu chibrite.

Sursa