Femeia e frumoasă la orice vârstă: 15 rusoaice care au devenit de nerecunoscut în mai puțin de o oră

Fiecare om este și arată diferit, dar avem câteva gâduri și idei comune, la majoritatea dintre noi predomină ideea de-a arăta bine și de-a tinde spre pefecțiune.
Doi stiliști au schimbat viața a 15 femei, aceștia le-au arătat cum o simplă schimbare-ți poate modifica unele viziuni. Am selectat câte o poză (până și după) cu o mică descriere a persoanei.

1. Iulia este avocat și mamă a doi copii, a venit tocmai de la Obninsk, dar și o femeie frumoasă.

2. Irina e din Moscova, iar stiliștii i-au accentuat frumusețea ochilor și-au scos în evidență eleganța acestora.

3. Ea este Ecaterina, pentru o schimbare radicală s-a folosit doar cantitate minimă de produse, iar frumusețea părului a fost redată-n câteva bucle lejere.

4. Olga a decis să se alinte cu un cadou de ziua ei, a vrut o schimbare radicală și îndrăzneață, dar să-i păstreze individualitatea.

5. Ludmila a primit un cadou de la iubita sa fiică, această schimbare i-a adus zâmbetul pe buze și fericirea ei era de nedescris.

6. Pentru aniversarea de 18 ani, Olga a fost hotărâtă la o schimbare radicală și radia de fericire când și-a văzut noua tunsoare.

7. Polina lucrează și locuiește-n Moscova, ea este designer și e o femeie creativă, stilată și elegantă, iar aceste calități au fost reprezentate prin machiaj și coafură.

8.  Valentina a primit o invitație din partea copiilor săi, ea este foarte timidă și gingașă, iar această schimbare a ajutat-o să fie mai încrezută și rafinată.

9. Ecaterina locuiește și lucrează în Tula, este mamă a patru copii. În trecut, a mai avut parte de-o schimbare a acestui proiect și a decis că vrea să mai simtă acea senzație.

10. Marina era dornică de ceva nou, iar stiliștii i-au accentuat feminitatea, frumusețea și individualitatea cu ajutorul machiajului și coafurii.

11. Elena este mamă a trei copii și o persoană pozitivă, stiliștii i-au accentuat frumusețea ochilor cu un machiaj colorat.

12. Olga este medic pediatru, provine dintr-o familie de medici și această schimbare a fost una spectaculoasă.

13. Galina avea nevoie de un machiaj pentru nunta fiicei sale, însă realitatea a întrecut așteptările.

14. Alexandra mereu a vrut o schimbare, dar nu avea curajul s-o facă, acest machiaj îi accentuează frumusețea ochilor și trăsăturile fine ale feței.

15. Diana a venit din Podolsk, e o mamă cu doi copii și o femeie fermecătoare cu gropițe-n obraji.

Acest tip de proiecte schimbă viața multor persoane, unele devin mai încrezute și curajoase, iar dacă un efort minim aduce fericire, de ce n-am face-o?