Fă-ți breton, dacă vrei să-ți schimbi viața: 7 opțiuni de tunsori cu breton pentru a-ți schimba radical imaginea

Bretonul poate schimba drastic imaginea. Când ajustăm corect forma coafurii, ne transformăm întotdeauna atât de mult, încât putem deveni de recunoscut. Uneori, bretonul este decorativ: în acest caz, nu dă un efect puternic, te poți plictisi repede, dar asta nu înseamnă deloc că nu ți se potrivește. Dacă vrei să-ți schimbi viața, începe de la păr – la propriu și la figurat. Învață cum să alegi bretonul în funcție de tipul feței tale, astfel încât să te întinerească, nu să te îmbătrânească.

Breton gros

Acesta este baza uneia dintre imaginile clasice feminine. Are mai multe opțiuni, combinate cu orice lungime de păr și multe tunsori. Dar trebuie avut în vedere că bretonul gros necesită o îngrijire specială: trebuie să fie întotdeauna aranjat și curat.

Breton lung

Cel lung închide linia sprâncenelor și merge bine cu părul drept. Acest bang are multe variante. Uneori, șuvițele lui individuale pot ajunge la linia maxilarului, așa că doar un stilist profesionist poate modela un breton lung pentru aproape orice tip de față.

Breton oblic

Bretonul oblic – un tribut adus stilului retro. Principalul său avantaj este că poți face o varietate de opțiuni de styling – îți poți schimba aspectul în fiecare zi, în funcție de starea de spirit și stilul de îmbrăcăminte. Cu un astfel de breton pot fi combinate orice tunsoare și coafuri.

Breton grafic

Graficul are o linie perfect dreaptă care traversează fruntea și oferă feței catifelare, iar imaginii de ansamblu – rafinament. Un astfel de breton se potrivește bine cu părul întunecat și gros și ascunde perfect o frunte înaltă.

Breton de tip arc

Această opțiune subliniază sprâncenele perfecte. Cel mai important lucru în crearea unei astfel de forme este menținerea simetriei, așa că execuția bretonului-arc este cel mai bine să o lăsați pe mâinile unui profesionist.

Breton zdrențuit

Bretonul zdrențuit conferă aspectului feminin o casualitate elegantă și face vizual coafura mai ușoară. Merge bine cu părul drept sau ușor ciufulit. Ideal pentru posesorii cu părul deschis și cu o tunsoare scurtă.

Breton asimetric

Acest breton deschide vizibilitatea asupra sprâncenelor, într-un mod frumos și oferă aspectului jucăuș și mister. Poate fi purtat atât pe părul lung, cât și pe părul scurt. Această formă se potrivește aproape tuturor, dar pare cel mai avantajos pentru fetele cu o față ovală, rotundă sau ușor alungită.