Experții dezvăluie secretul sprâncenelor perfecte

Chiar dacă par a fi o parte nesemnificativă a feței, sprâncenele îți pot schimba complet expresia. Te poți convinge de asta privind pozele vedetelor.

25709[1]

 

 

25705[1]

Cu toate acestea, anume sprâncenele, de regulă, crează cele mai multe probleme: sau le scoți în mod exagerat, sau le conferi forma greșită, sau alegi o nuanță greșită atunci când vrei să le vopsești. Pentru a evita asemenea situații, am rugat  experții de la Hollywood să ne împartă secretele lor:

Decide care este forma care ți se potrivește.

Fiecare persoană are o formă unică a sprâncenelor. De aceea ea trebuie să fie respectată. Atunci când vei identifica forma care ți se potrivește, îți garantăm că vei avea sprâncene perfecte. Dacă acum, după mai multe corectări nu reușești să găsești forma ta, îți sugerăm să privești pozele din adolescență, acolo unde sprâncenele nu erau încă scoase.

Desenează-le cu cap

Recent, fetele au început nu doar să-și scoată sprâncenele, dar și să le tundă, detaliu care le face mult mai îngrijite și mai exacte. Numai că acest ritual trebuie făcut cu mare grijă. Pentru a tunde sprâncenele, piaptănă-le în sus, după care tunde-le atent cu foarfeca pentru manichiură.

Evită ceara și ața

Sprâncenele nu sunt cazul în care poți apela la metodele alternative de epilare. Singura metodă corectă este pensarea, pentru că pentru  sprâncenele perfecte contează fiecare firicel de păr. Mai mult, ceara poate provoca iritații.

Evită oglinzile care măresc

Ai fost uimită de acest sfat? Pensarea sprâncenelor în fața unei oglinzi care mărește nu-ți va da un rezultat final perfect, pentru că nu poți vedea tabloul complet. În afară de asta, privind fiecare fir de păr în parte, poți denatura forma sprâncenei.

Ai grijă la culori

Dacă folosești un creion, el trebuie să armonizeze cu culoarea naturală a părului tău. În dependență de trăsăturile pe care le ai, care alege o culoare caldă și neutră. Dacă sprâncenele și părul nu coincid în nuanțe, vei arăta vulgar.

Amestecă soluțiile

Experții sugerează următorul algoritm de aplicare a soluțiilor pentru sprâncene: pentru început ia un gel incolor și aplică-l pe sprâncene. Umple spațiile goale dintre fire cu ajutorul unui creion moale. Având în vedere că vei aplica creionul peste gel, vei obține un efect natural de acuarelă.

Ține crema mai departe

25708[1]

Știm că pielea trebuie hrănită și hidratată, de aceea le aplicăm pe toată fața. Experții îți sugerează să eviți aplicarea cremelor peste sprâncene. Aceste substanțe încetinesc creșterea firelor.