Eternul clasic: 6 idei la modă pentru manichiura roșie

Oja roșie nu se va demoda niciodată. Și e tare! În acest articol, îți sugerăm să te familiarizezi cu cele mai frumoase opțiuni pentru un astfel de design.

O singură nuanță

Lacul roșu, probabil, în sine va fi autosuficient, fără bibelouri pentru a sublinia manichiura impecabilă. Dacă ai o nuanță rece a pielii, evită tonurile roșii calde atunci când alegi o nuanță roșie. Dacă ai tonuri calde ale pielii, stacojiu este perfect pentru tine. Și cu un ton neutru al pielii, poți experimenta orice nuanță de roșu.

Gradient în combinație cu alte culori

Nuanțele de roșu arată bine în combinație cu unele culori, așa că poți încerca în siguranță o manichiură cu gradient. Combinația clasică de roșu și negru îți va oferi un vamp, iar combinația de roșu și alb, dimpotrivă, va da imaginii tale lejeritate și relaxare. Roșul va arăta bine împreună cu o notă de cireșe coapte. Dacă ai o înfățișare solemnă, atunci poți încerca o combinație de roșu clasic cu străluciri argintii. O altă variație a gradientului este ochiul de pisică, care este, de asemenea, popular în acest sezon. De asemenea, va arăta interesant pe mâini și o manichiură de culoare vișinie închisă.

French

Pot exista un număr incredibil de opțiuni cu french. De fapt, pe lângă french-ul clasic, în care folosești roșu în loc de un zâmbet alb, pot fi și altele. De exemplu, puteți folosi două nuanțe pentru linia zâmbetului – roșu deasupra. Iar sub ea este alb. Sau, să zicem, vopsești patul de unghii în negru și faci roșu linia zâmbetului. De asemenea, poți experimenta cu un french invers, atunci când întreaga unghie este acoperită cu lac de aceeași culoare, de exemplu, roșu, iar baza plăcii de unghii este decorată cu o nuanță diferită, de exemplu, alb.

Roșu cu linii negre/albe

O opțiune excelentă pentru cele care doresc să experimenteze designul este grafica minimalistă roșu-negru-alb. În plus, în acest sezon, acest design este din nou popular. Aici poți da frâu liber imaginației tale. Principalul lucru de reținut despre combinația de culori și să nu exagerezi cu accente pe unghii. Și apropo, aici poți încerca în siguranță modele în combinație cu un frecnh clasic.

Mat

Printre principalele tendințe ale acestui an se numără revenirea finisajului mat. Prin urmare, dacă nu dorești experimente inutile, atunci poți încerca un finisaj mat simplu sau în combinație cu unul lucios. De exemplu, evidențiază câteva accente pe un finisaj mat cu un blat lucios. De asemenea, ar fi grozav să existe o astfel de opțiune de design în care toate unghiile vor fi făcute cu roșu mat, iar una va avea un accent luminos, de exemplu, strasuri sau sclipici.

Nuanțe diverse

Una dintre variațiile gradientului, unde pe fiecare deget tonul de roșu se va schimba – de exemplu, pe o nuanță mare de roșu vișiniu, iar pe degetul mic este deja o culoare roșu deschis. Apropo, nuanțele de roz pal vor arăta bine cu roșu și le poți acoperi în siguranță, de exemplu, cu degetul mijlociu și inelar.