Ești femeie! Fă-l să înțeleagă asta.

Poți atrage atenția bărbaților printr-un truc simplu. Să-i faci să înțeleagă că ești Femeie. Nu se știe de ce, dar majoritatea femeilor acționează exact invers. Încep să-și convingă bărbații că le sunt prieteni, umăr înțelegător, dame de succes, frumuseți, șoferi de mașini scumpe, proprietare de locuințe, femei deștepte și orice altceva.

În loc să spui – eu sunt Femeie, am linii fine și piele gingașă… Așa că ne întoarcem de la început și învățăm să ne simțim Femei.

Bărbații sunt de părere că femeie este:

Cea care poartă rochia.

Le plac lor și pantalonii, și șorții, și salopetele, mai ales dacă el este un designer și se uită în primul rând la croială. Restul – adoră rochiile.

Pentru că pur și simplu așa e mai simplu să înțeleagă: da, este Femeie.

Cea care poartă tocuri.

Bărbații nu au nicio treabă cu faptul că femeile se simt incomod pe tocuri. Ei nu gândesc așa, deci nu au de unde să știe. În subcoștientul lor e scris: Femeia poartă tocuri!

2065[1]

Cea care are părul lung.

Bărbații sunt foarte conservatori. Ei acceptă părul lung. Așa înțeleg că ești Femeie.

Cea care are un ruj aprins

Nu neapărat roșii, dar neapărat ruj colorat, care atrage. Un bărbat adevărat nu are nevoie de fapte eroice, dacă are buze ademenitoare.

Cea care este binevoitoare

De ce ar avea nevoie de o femeie care nu este binevoitoare? Altceva e o femeie liniștită, modestă, zâmbitoare, mereu gata să susțină discuția nu doar cu privirea ci și cu faptele.

Cea care este mai prostuță decât el

Pentru că mai deștept decât o femeie poate fi doar un bărbat. Așa scrie în programul lor genetic. Ești mai deșteaptă? Înseamnă că ești bărbat.

Atât.