Elixirul tinereții pentru decolteul tău

Zona decolteului este la fel de importantă ca cea a feței, iată de ce nu trebuie ignorată nici într-un caz. Pielea de pe gât și sub bărbie au nevoie de îngrijire ca să arate la fel de bine ca chipul. Ce putem face ca această zonă să fie elastică și netedă? Ne va ajuta un elixir miraculos!

Pentru acesta vom avea nevoie de:

  • apă;
  • suc de lămâie;
  • spirt medicinal;
  • sare.

Tot ce aveți de făcut este să amestecați aceste ingrediente într-un pahar și cu ajutorul unui disc de vată să plicați soluția pe pielea curată din zona dorită. După ce simțiți că pielea s-a uscat, trebuie să aplicați o cremă hidratantă. Această procedură o puteți realiza de 3 ori pe săptămână, iar în cel mult o lună rezultatele vă vor bucura. Pielea de sub bărbie și cea a gâtului va deveni netedă și întinerită.

Cum trebuie să avem grijă de pielea gâtului?

Dacă ați observat că pielea gâtului nu este la fel de tonifiată ca mai înainte, să știți că există o cale foarte simplă de a o reabilita.

În ajutor vă va veni sarea de mare sau chiar cea simplă de consum. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o linguriță de sare cu un pahar de apă, iar această soluție s-o aplicați pe piele cu ajutorul unui tifon. Acesta trebuie înmuiat în apa sărată și întins pe zona care necesită întinerire, se lasă aproximativ 30 de minute, după care se scoate. Această procedură va da rezultate dacă va fi realizată de 2 ori pe săptămână.

Dacă nu aveți timp pentru o astfel de proceduri acasă, să știți că odihna la mare va avea același efect.

Alte rețete de întinerire a zonei decolteului

Cine s-ar fi gândit că aluatul cu drojdie e bun nu doar pentru plăcinte, dar și pentru un gât frumos. Ceea ce trebuie să faceți este să luați o fâșie de acest aluat, s-o puneți pe suprafața dorită ( chiar și pe față), s-o țineți 30 de minute și după asta s-o scoateți. Efectele vor fi simțite imediat, iar dacă va fi realizată o dată la două zile, timp de o lună, vă va uimi cu adevărat. După acest curs de proceduri, se recomandă de avut o pauză de jumătate de an, iar ulterior procedurile pot fi repetate.

Cu pielea lăsată de pe gât, poate lupta foarte bine cartoful fiert. Amestecat cu o lingură de glicerină și una de ulei de măsline, acest remediu vă va surprinde plăcut destul de curând. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați aceste ingrediente, să le puneți pe o pânză pe care o veți înfășura în jurul gâtului. Pe deasupra veți pune peliculă pentru bucătărie și o eșarfă mai groasă. Acest compres se ține 20 de minute după care se spală cu apă caldă. Câteva proceduri de acest fel vor da rezultatul așteptat.

Sursa