Elegant și scump: 4 detalii din garderobă pentru un aspect impecabil

Stilul este alcătuit din multe lucruri mici. Sunt pantofi și accesorii bine aleși care fac imaginea completă, armonioasă, și subliniază gustul impecabil al unei femei. Mai jos sunt 4 detalii, datorită cărora ținuta va părea mai de statut și mai scumpă.

Eșarfă de mătase

Bunicile noastre purtau eșarfe de mătase, dar asta nu înseamnă că astăzi sunt demodate. Dimpotrivă, acest accesoriu atemporal, șalurile din țesătură de mătase nobilă sunt o bază excelentă pentru a crea o varietate de look-uri de zi cu zi, de birou și pentru seară. Femeile moderne de modă o leagă în jurul gâtului sau o folosesc în loc de o bandă elastică pentru păr.

O eșarfă de mătase drapată lejer peste umeri va adăuga eleganță chiar și celui mai casual ansamblu.

Bijuterii minimaliste

Una dintre cele mai simple moduri de a crea o garderobă de statut în orice segment de preț. Bijuteriile laconice, autosuficiente sunt ca o gură de aer proaspăt pe fundalul tendințelor populare pentru bijuterii mari și atrăgătoare. Un lanț, cercei mici sau o brățară elegantă vor completa cu ușurință o imagine simplă și de înțeles, făcând-o mai interesantă.

Bijuteriile discrete într-un stil minimalist sunt foarte apreciate într-o societate de succes. Dar aici, principalul lucru este să nu exagerezi, purtarea de seturi multistrat în loc de un lanț îngrijit este o manieră proastă.

Pantofi stiletto

Atunci când creezi un look la modă, cu adevărat scump, pariază pe pantofii clasici. Pantofii fără detalii inutile sunt buni atât pentru look-uri elegante de zi cu zi, cât și pentru ansambluri spectaculoase de seară. Femeile încrezătoare în sine aleg culori calme, de bază. Deci, stiletto bej nu numai că adaugă stil, ci și întind favorabil silueta feminină.

Centură de piele

O centură din piele naturală sau un înlocuitor ecologic de înaltă calitate este o investiție grozavă în garderoba unei doamne. Accesoriul la modă subliniază talia, ajută o femeie să devină vizual mai înaltă și mai rafinată.

Cureaua din piele merge bine cu fuste și pantaloni, rochii, jachete cu croi lung. Adăugând o curea de piele la o haină alungită, îți poți duce stilul la un nou nivel!