E timpul să schimbi manichiura! 25 de Idei cu imprimeuri florale pline de gingășie!

Atunci când vine vorba de frumusețea unei femei, manichiura rămâne a fi un detaliu foarte important. Datorită mâinilor și unghiilor îngrijite, alături de o garderobă aleasă pe sprânceană, doamnele și domnișoarele își pot crea propriul stil.

Te-ai gândit vreodată, de ce femeilor le este atât de greu să aleagă modelul perfect de manichiură? Poate că opțiunile de nail art sunt nemărginite, iar tendințele se schimbă cu regularitate, în fiecare sezon apar idei și modele noi. Astăzi, ne vom opri la manichiura cu flori! Probabil este preferata tuturor femeilor, căci cine nu iubește florile?!

Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, desenele cu flori se potrivesc în ambele situații!

Chiar dacă te-ai putea gândi că acest decor nu este cel mai original posibil, trebuie să știi că în dependență de nuanța de fundal, manichiura cu flori poate fi mai actuală ca orice alt model.

Culorile calde și decorul modest se vor potrivi de minune atât pentru birou, plimbări romantice, dar și petreceri.

Dacă îți dorești să te faci observată, mizează pe contrast. Cine a spus că florile trebuie să fie neapărat gingașe și plăpânde? Iată un altfel de decor!

Datorită versatilității infinite, manichiura cu imprimeuri florale a cucerit inimile multor fashioniste. Dacă pui în aplicare fantezia, poți obține adevărate opere de artă!

Ai dubii în privința pietrelor și sclipiciului? În zadar, încă se mai poartă! Acestea îți vor completa ținuta atât la un eveniment monden, cât și la o sărbătoare în familie.

Este dificil să renunțăm la culorile nude, căci sunt atât de feminine. Folosindu-le în combinație cu imprimeurile florale, dublezi concentrația de gingășie!

Indiferent de modelul și culorile alese, este important să găsești ceea ce te reprezintă. Pentru a purta un design original ai nevoie doar de puțin curaj și o mică investiție!