După 40: idei stilate de coafuri pentru părul drept

Multe femei, după ce au trecut de 40 de ani, nu vor să-și schimbe gusturile și obiceiurile, lăsându-și părul așa cum era în anii tineri. Dar, trebuie avut în vedere că odată cu vârsta, atât textura părului, cât și densitatea părului se deteriorează. Doamnele ar trebui să aleagă o coafură tânără pentru părul drept, ținând cont de tipul feței, care împrospătează întreaga imagine, făcând-o atractivă.

Coadă de cal joasă

O modalitate rapidă și de câștig de a face o coafură pentru fiecare zi este o coadă de cal joasă. Dacă ai păstrat un oval excelent al feței, atunci opțiunea pieptănării fine a șuvițelor superioare este potrivită pentru tine. Poți lega o astfel de coadă cu o eșarfă elegantă sau o poți prinde cu un ac de păr frumos.

Coafuri în stil retro

Doamnele de vârstă elegantă cu părul drept ar trebui să experimenteze cu taparea la coroana capului. Va ajuta la conferirea unui plus de volum coafurii și la alungirea ușoară a feței, făcând-o mai îngustă. O astfel de coafură va decora o femeie atat în timpul săptămânii, cât și la sărbătorile de seară.

Împletitură olandeză

O coafură cu o împletitură clasică arată foarte neobișnuit și atractiv dacă șuvițele sunt alternate cu o ușoară implicare a noilor șuvițe subțiri în procesul de creare. O astfel de coafură arată spectaculos dacă capătul coadei este îndoit în interiorul împletiturii, prins cu agrafe.

Bandă din păr

În aparență, această coafură este făcută pentru o lungă perioadă de timp și doar meșterilor pricepuți. Cu toate acestea, dacă procuri un astfel de accesoriu precum un lanț de păr, atunci vei face părul în câteva minute. Părul este răsucit atât pe o parte, cât și pe cealaltă și prins prin tot capul. Un lanț înfiletat între șuvițe ține părul răsucit împreună.

Coafurile pentru păr drept pentru femeile cu vârsta peste 40 de ani nu numai că vor reîmprospăta și întineri imaginea, dar vor ajuta și, fără a petrece mult timp, să îți schimbi adesea imaginea.