Manichiura franțuzească dublă: 40 exemple de french mișto pe care vei dori să le încerci!

Manichiura franțuzească dublă este o soluție incredibil de elegantă și frumoasă pentru o femeie modernă care nu se teme să încerce ceva original și creativ.

Tehnica dată presupune trasarea a două linii de manichiură franceză sau lunară, în urma căreia, se obține un design foarte elegant.

Mai mult ca atât, poți crea linii nu numai cu ajutorul culorii, dar și cu decor sau desene.

French dublu clasic

Manichiura franțuzească clasică dublă presupune aplicarea a două linii pe vârful unghiei, dintre care una ar trebui să fie în culoare albă. Cealaltă linie, poate fi îmtr-o culoare diferită, argintie, aurie sau mai strălucitoare.

Manichiură french dublă cu strasuri

Dacă dorești să creezi un french interesant și strălucitor pentru o vacanță sau o petrecere, atunci cu siguranță, ar trebui să acorzi atenție designului, unde prima linie din vârful unghiei rămâne standardă, dar este completată de-a lungul marginii cu un decor elegant sub formă de stras, care poate fi de o mare varietate de culori.

French dublu minimalist

Manichiura minimalistă presupune aplicarea a două culori pe vârful unghiei într-o anumită consecutivitate. În acest caz, baza unghiei rămâne incoloră sau folosind tehnica unghiei nude.

Manichiură franțuzească dublă cu forme geometrice

Manichiura geometrică se află în vârful popularității. Specialiștii sfătuiesc femeilor elegante să nu renunțe la manichiura originală și să încerce tehnica geometrică pentru unghiile lor.

Însăși vârful unghiei este creat folosind forme și linii geometrice stricte. Rezultatul este un design strict și concis, care este perfect chiar și pentru munca de zi cu zi.

French dublu multicolor

Dorești să aduci mai multă culoare aspectului tău? Optează pentru o manichiură franțuzească dublă multicoloră, care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni din jur indiferent.

Manichiură franțuzească dublă cu două linii subțiri

French-ul dublu poate fi creat și cu linii subțiri. Această opțiune va arăta foarte elegant și frumos atât pe unghiile scurte cât și pe cele lungi.

French dublu asimetric

Asimetria într-o manichiură pare, de asemenea, foarte interesantă. Îți sfătuim să arunci o privire mai atentă asupra acestei tehnici și să o complezi cu un french dublu pe unghii.

Manichiura franțuzească dublă este cea mai bună soluție pentru femeile moderne și elegante, care doresc să rămână în trend, indiferent de ocazie și anotimp.

Care exemplu de manichiură ți-a plăcut cel mai mult? Așteaptăm cu nerăbdare comentariile tale!