Doar ACEST produs te va scăpa de DORINȚA consumului excesiv de DULCIURI!

1-221

Ai dorința permanentă să consumi ceva dulce? Pentru a face faţă acestei probleme, se pare că există un produs excelent, care te poate ajuta: este vorba de semințele de susan.

Aceste seminţe conțin o cantitate mare de calciu, ușor asimilabil de către organism. Dar, probabil vă întrebaţi, care e legătura dintre calciu şi dulciuri? Adevărul e, că atunci când organismul are insuficienţă de calciu, necesitatea de a consuma ceva dulce este mai mare.

În natură calciul are gust dulce: dacă veți planta căpșuni într-un sol bogat în calciu, fructele vor creşte foarte dulci.

Astăzi îţi prezentăm o rețetă exclusivă de preparare a laptelui de susan. Doar un singur pahar, al acestei băuturi întărește oasele, îmbunătățește starea de sănătate a întregului organism, vă ajută să scăpați de problema cu supraalimentația şi dorința neoprită de a consuma dulciuri. 

Cum faci laptele din seminţe de susan?

INGREDIENTE:

  • 100 g de seminţe de susan
  • 2 lingurițe de miere
  • 1 litru de apă

MOD DE PREPARARE:

Înmuiați semințele de susan în apă rece şi lăsați-le 7-8 ore. Apoi, scurgeți apa şi clătiți-le puţin. Puneţi-le în blender, adăugați mierea şi 1 cană de apă. Mărunțiți-le până la omogenizare. Mierea nu este un ingredient obligatoriu, ea poate fi înlocuită cu câteva curmale sau poate fi exclusă.

Adăugați apa rămasă şi din nou omogenizați bine în blender. Trebuie să obțineți o băutură nu prea densă, de acea reglați consistenţa cu apă. La dorință puteți adăuga şi puţină vanilie.

Strecurați băutura print-un tifon sau o sită densă. Resturile nu le aruncați, pot fi adăugate în diferite produse de patiserie, de exemplu în biscuiți.

Laptele obținut trebuie consumat, câte 1 pahar pe stomacul gol, în fiecare dimineață.

Deja peste o săptămână veți observa schimbări benefice. 100 g de susan completează necesarul zilnic de calciu al organismului. Această băutură poate fi consumată şi de copii.

După 1 lună nu-ţi vei recunoaște organismul. Aceasta într-adevăr funcționează!

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!