Dieta ideală pentru a slăbi rapid şi sănătos!

Va propunem o dieta care functioneaza garantat, si care totodata presupune o combinare sanatoasa a nutrientilor in fiecare zi. Dieta combinatiilor alimentare sanatoase.

Imediat dupa ce te trezesti bea 2 pahare de apa calduta, poti adauga si sucul de la o jumatate de lamaie.

Dejunul (orele 8-9)

Peste 20 de minute dupa ce ai baut 2 pahare de apa calduta, maninca un terci din fulgi de ovas, si 3 nuci. Atit in timpul mesei, cit si dupa, nu se permite sa bei apa. Apa se bea cu 20 minute inainte de masa si o ora dupa masa. Urmatoarea masa nu trebuie sa fie mai devreme de 2 ore.

Gustarea dintre mese (orele 10-11)

Bea mai intii 2 pahare de apa, iar mai apoi maninca mere sau oricare alt fruct , brinza slaba de vaci sau iaurt. Urmatoarea masa se serveste abia peste 2 ore, iar apa se bea peste o ora.

Pinzul (orele 12-13)

Peste 20 de minute dupa ce am baut 2 pahare de apa serviti prinzul. Puteti alege din urmatoarele mincaruri: paste cu sos de tomate, hrisca cu sos de soia, carne de gaina sau de curcan cu orez brun, legume coapte la cuptor.
Si cel mai impotrant , mincarea sa nu fie prajita, si fara sare sau foare putina dar abia dupa ce s-a gatit. Dupa prinz e interzis sa maninci sau sa bei ceva timp de 2 ore.

Gustarea dintre mese (orele 14-15)

Bea 2 pahare de apa cu 20 de minute inainte de a servi gustarea. Merele se taie in jumatate, se scoate cotorul si se presoara putina scortisoara. Se tin in cuptor timp de 15 minute la 200°C. Daca doriti puteti pune pe mere nuci pisate si miere de albine.
Dupa masa nu se bea si nu se maninca nimic timp de 2 ore.

Cina (orele 17-18)

Dupa ce ai baut 2 pahare de apa si au trecut 20 de minute, serveste si cina. La cina ai nevoie si de proeine, o omleta din albus de ou sau brinza de vaci ar fi ideala. Dar daca esti mai infometata atunci gateste carne de curcan cu legume la cuptor.

La ora 19 faceti sport, iar daca vi s-a facut foame atunci puteti bea un pahar de chefir. Acest regim alimentar este foarte eficient daca este respectat cu strictete. Include 5 mese si 2 litri de apa pe zi. Cel mai important, nu mincati noaptea. Evitati mincarurile prajite si excesul de sare.