Despre feminitatea semnelor zodiacale. Află și tu cât de feminină ești!

Se spune că o femeie trebuie să fie în primul rând feminină. Dar nimeni nu poate să explice ce cuprinde această noțiune. Totul pentru că feminitatea este foarte diferită. Fiecare semn zodiacal o percepe diferit.

25352[1]

Capricorn

25357[1]

Muză. O adevărată muză. Nu cea cântată de poeți, ci cea de care se ascundeau poeții. Pentru că muza adevărată vine la cei care au un dar. Femeia Capricorn iubește oamenii talentați. Și îi inspiră în măsura posibilităților, iar posibilități ea are destule. Pe de altă parte, dacă știi cum să acționezi, vei afla că de fapt această femeie știe să fie o pisică. Dar numai pentru cei deosebiți.

Vărsător

25355[1]

Feminitatea Vărsătorilor este la fel de schimbătoare ca și toate celelalte lucruri din viața lor. Dar există lucruri care rămân neschimbate: Vărsătorii știu să se distreze. Așa că cei care vor să-și lege destinul cu ele, ar fi bine să-și ia la revedere de la viața pașnică.

Pești

25361[1]

Actriță. Și nu doar actriță, ci o adevărată prima-doamnă. Femeia Pești este acea fecioară care transmite lumii mesajul că femeia trebuie să fie feminină. Partea bună este că reușește să transpună acest gând în realitate. Uneori se crează senzația că industria modei lucrează anume pentru Pești.

Berbec

25359[1]

Amazoană. Nu chiar acea amazoană din mitologia veche, care le permite bărbaților să se apropie doar la distanța de jumătate de săgeată. Știe să atragă. Ea este un vânător și o luptătoare, și mai este și foarte impulsivă pe de asupra.

Taur

25364[1]

Zeiță. În primul rând aceste femei chiar știu să facă minuni: case, mașini, bijuterii. În al doilea rând, femeile-Taur au mereu nevoie de jertfe. Și în al treilea rând, aceste femei nu sunt prea bune. Dar nici rele. Ele poate organiza raiul dar și iadul pentru oricine. Totul depinde de modul în care știi sau nu să le faci pe plac.

Gemeni

25353[1]

Femeia-Gemeni este un veșnic adolescent. Ea nu are nevoie de prea multe lucruri materiale, pentru că are un interior bogat cu de toate. Este un fel de copil rău, care însă este foarte apreciat și iubit de cei din jur.

Rac

25360[1]

Femeie-Mamă. Mamă a tot ce e viu. Femeia-Rac îi înconjoară pe toți cu grijă adevărată. În general, feminitatea Racilor este un etalon al echilibrului.

Leu

25358[1]

Regină. Feminitatea Leoaicei este cu adevărat regească, pentru că acolo unde apare ea, celelalte femei încetează să mai existe. Acest tip de femei au o mulțime de calități. Ele conduc lumea.

Fecioară

25356[1]

Femeie înțeleaptă. Anume acea femeie spre care tinde toată lumea, dar nu oricine reușește să devină. Pentru că nu oricine știe cum. Fecioarele au logică de fier, gândire analitică și memorie fenomenală.

Balanță

25354[1]

Femeia Balanță este un adevărat înger fin. Aceste dame știu să-și creeze propriul univers, și în această lume, totul este perfect. Dar nu oricine poate intra acolo. Doar pentru merite deosebite. De exemplu pentru capacitatea de a crea în jur frumusețe și pace.

Scorpion

25362[1]

Femeie-vampir. Fatală, vrăjitoare, bombă-sexy – toate în una. Aceste femei îmbină o mulțime de calități, atât pozitive cât și negative. În general este o ființă minunată.

Săgetător

25363[1]

Curtezană. Dacă celelalte semne zodiacale consideră că feminitatea este o substanță trecătoare, Săgetătorii sunt de altă părere. În opinia ei, feminitatea este un lucru util. Ele știu să fie feminine mereu, dau mai ales atunci când are nevoie de asta pentru un anumit scop.