Despre ce tac femeile: 9 secrete pe care nu le vom spune niciodată bărbaților noștri

Femeile sunt mai vorbărețe și mai sociabile în viață decât bărbații, însă există secrete pe care nu le vor dezvălui niciodată. Astăzi vom discuta totuși care sunt aceste lucruri ascunse și pe care reprezentatele sexului frumos nu le vor dezvălui vreodată unui bărbat.

1. Ne place când un bărbat își asumă responsabilitatea

Orice femeie este flatată când soțul ei are grijă de ea, și i-a toate grijile legate de familie în mâinile lui puternice. Așa că deveniți bărbați, fiți capul familiei!

2. Ne place să fim surprinse 

Fiecare doamnă își dorește ca iubitul ei să o surprindă cu surprize și în alte zile decît pe 8 martie. Un cadou nesemnificativ, o clipă de atenție, ridică starea de spirit și stima de sine a unei femei la un alt nivel.

3. Ne temem că îi va plăcea mai mult o altă femeie

O doamnă, încrezătoare în bărbatul ei, continuă să creadă că o altă „frumoasă și curajoasă” ar putea-o înlocui. Acest lucru îi insuflă incertitudinea cu privire la frumusețea și atractivitatea ei și o face să sufere.

4. Vrem ca bărbații noștri să fie sinceri

Femeile pot ierta multe și  desigur își pot ierta și bărbații. Cu toate acestea, după ce a fost înșelată o dată, ea încetează să-l mai creadă chiar și atunci când el spune adevărul.

5. Observăm și înțelegem limbajul corpului

Femeile au o intuiție înăscută în care au încredere necondiționată. Fiecare atingere involuntară a mâinii provoacă o furtună de emoții într-o femeie. De asta. bărbații ar trebui să fie mai blânzi și mai afectuoși cu femeile lor.

6. Suntem de acord că uneori bărbații noștri au nevoie de ceva timp pentru ei înșiși

Femeilie înțeleg că spațiul personal ar trebui să fie, atât pentru ele, cât și pentru soții lor. Dacă bărbații vor simți că sunt sufocați în familie, vor alege să plece la prieteni lor,ceea ce va aduce doar probleme în viața familială.

7. Vrem ca prietenii lui să ne placă

Dacă prietenilor bărbatului, nu le place de alegerea făcute de el, pot influența astfel încât cuplul să se despartă. Anticipând acest lucru, femeile încearcă să le facă pe plac prietenilor bărbatului.

8. Uneori trebuie să ne mai gândim și noi

Vin momente când vrei să te retragi un pic și să te gândești la „femeie din tine”. Bărbații ar trebui să înțeleagă acest lucru, pentru că și o doamnă are nevoie uneori de spațiu personal.

Vrem ca bărbații noștri să fie sinceri cu noi

Femeile sunt foarte conștiente de minciuni și înșelăciuni. Este mai bine ca un bărbat să spună direct și sincer că această rochie nu subliniază toată frumusețea siluetei ei, și că trebuie să poarte altceva. Ea va aprecia sinceritatea lui, daca aceasta va fi exprimată într-un mod delicat.

Înarmați cu cunoștințe despre secretele pe care femeile nu le vor recunoaște niciodată aleșilor lor, bărbații ar trebui să fie mai atenți la ele, pentru că de asta depinde viața lor de cuplu.