Design pentru unghii scurte: idei cu tendințe actuale

Estetică și impecabilitate de neegalat – așa arată un design modern pentru unghiile scurte, ideal pentru primăvară-vară și toamnă-iarnă. Deși maeștrii marchează unghiile lungi ca spațiu minunat pentru creativitate, lungimea scurtă rămâne cea mai populară datorită caracterului practic și ideilor nu mai puțin interesante. Formele pătrate sau ovale sunt grozave pentru un look business, casual și minimalist.

Design atipic al unghiilor scurte

El va dota manichiura cu un caracter deosebit, va oferi un aspect original. Principalul lucru este să decizi asupra unui experiment și să decorezi unghiile nu într-un mod banal, ci cu un nou design modern. Poți oricând să apelezi la aplicarea lacului de unghii/lac – gel folosind mișcări strălucitoare, stropi, elemente simple sau chiar spumă de săpun. În ciuda predominării unei abordări non-clasice, elementele clasicilor pot fi prezente în design.

Design cu acuarelă pentru unghii scurte

Ce poate fi mai feminin decât florile frumoase care sunt făcute în stil acuarelă? Din ce în ce mai multe fashioniste preferă o bază albă cu muguri și petale roz moale, care sunt desenate manual. În plus, peisajele arată grozav în acuarelă, ceea ce doar un maestru experimentat îl poate face.

Design nude pentru unghii scurte

Pentru iubitorii unei manichiuri neutre, dar sofisticate, este potrivită o tehnică de stil nude pentru o lungime scurtă a unghiilor. O selecție largă de nuanțe de bej, gri și roz permite să alegi baza după bunul plac. Și pentru o schimbare, poți folosi bile metalice, așezând din ele un model original în stilul minimalismului. Ca o combinație ideală, este potrivită o tehnică cu picături de acuarelă, autocolante, modele geometrice pe degetul mare.

Design aprins pentru unghii scurte

Pentru a sublinia starea de spirit luminoasă de vară, ar trebui să apelezi la paleta de neon. Multe lacuri strălucesc și în întuneric, ceea ce va fi un motiv excelent pentru a te lăuda prietenilor. Poate fi tehnica „mâini diferite” sau „spațiu negativ”, care permite să netezești culorile strălucitoare cu un strat de bază transparent.

Design eye see you

Frumusețea și neobișnuirea acestui stil îl fac relevant pentru femei și fete. Imaginea fețelor și a ochilor pe unghiile scurte se realizează manual, în formatul unui desen cu drepturi depline, într-o tehnică abstractă sau ștanțare/autocolante. Arată frumos pe toate unghiile, este permis și doar să evidențiezi unul sau două degete.

Design cu autocolante

Pentru o manichiură perfectă și rapidă pentru o lungime scurtă, ar trebui să încerci autocolante. Acum acestea nu sunt doar flori și forme geometrice, ci și compoziții interesante. De exemplu, maeștrii oferă slidere cu mini-copii ale picturilor celebre, portretelor și personajelor preferate. Dar cele mai populare sunt autocolantele cu fundal negru, unde stelele, inscripțiile, inimile sau fulgii de zăpadă strălucesc cu toate culorile curcubeului.