Design frumos de unghii 2022-2023: poze cu manichiură la modă de pe Instagram

O femeie cu o manichiură fresh poate face orice!

Un nail art frumos te va ajuta să arăți mai la modă și, în același timp, să-ți ofere un aspect super clasic. De aceea este foarte important să alegi manichiura potrivită atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi.

În selecția noastră de nail art de pe Instagram, există ceva pentru toată lumea în cele mai elegante tendințe de manichiură din acest sezon, deoarece viața este prea scurtă pentru arta plictisitoare a unghiilor.

– Principala preferință a sezonului este o manichiură cu o textură mată, poate fi un lac sau un finisaj mat. O astfel de acoperire dezvăluie toată adâncimea culorii lacului.
– Polishurile lucioase rămân și ele în tendință în 2022-2023. Ele pot fi folosite pentru absolut orice tehnici de design, inclusiv cele mate. Aceste finisaje sunt ușor de matat cu un strat superior mat.
– Accentul se pune, de asemenea, pe lacurile – gel cu efect metalic, care vă permit să adăugați luminozitate designului unghiilor fără a fi strălucitor.
– Acoperirile sidefate irisate permit să adăugi eleganță designului în 2022-2023 fără efectul vulgarității.

În ceea ce privește decorarea unghiilor, în 2022-2023 moda indică clar că orice design aparține minimalismului și ușurinței. Nu sunt necesare decorațiuni masive și modelare voluminoasă, în acest sezon decorul unghiilor trebuie sa fie aerisit. Aceste tipuri de modele de unghii le-am pregătit pentru tine în galeria noastră foto de pe Instagram.

În acest sezon, naturalețea în machiaj, styling și, de asemenea, în manichiură este încă în tendință. Manichiura nude 2022-2023 rămâne un clasic atemporal și în același timp schimbător. Alegând nuanțe calme nude pentru manichiură, poți adăuga și un alt design minimalist drăguț.

Modelele de unghii cu imprimeu animal pot include orice, de la leopard și tigru la zebre, șarpe și chiar modele de unghii cu imprimeu de vacă. Poți opta pentru imprimeuri animale pe fiecare unghie sau poți scoate în evidență o singură unghie, vopsindu-le pe restul într-o culoare uni la modă.

Tema geometriei în manichiură poate fi urmărită în desenele noului sezon 2022-2023, astfel de nail art este considerată una dintre cele mai la modă din noul sezon. Și dacă mai devreme era exprimat sub formă de forme geometrice, astăzi în design poți vedea o varietate de forme suprapuse una peste alta, precum și linii drepte cu puncte, prisme, dreptunghiuri colorate.