Desene cu flori și fructe pe unghiile tale: 70 de modele de manichiură artistică

O manichiură cu desene va fi întotdeauna în trend, fiind că creeză un aspect mai atractiv al unghiilor. În prezent, există o mare varietate de desene care pot fi aplicate independent, în timp ce altele doar cu participarea unui profesionist.

Dacă dorești să creezi un design unic și impresionant al unghiilor, te invităm să faci cunoștință cu următoarele idei de manichiură cu desene și să alegi opțiunea preferată!

Manichiură cu desene simple

Desenele simple le poți face cu ușurință acasă. Acestea reprezintă de obicei linii, puncte sau imagini simple cu fructe sau animale.

Pentru a crea puncte, poți utiliza un chibrite obișnuit, iar pentru a desena monograme, vei avea nevoie de o pensulă cu vârful subțire.

Folosește vopsele acrilice pentru desene. Îți va fi mai ușor să lucrezi cu eele decât cu oja obișnuită.

Desene medii pe unghii

Desenele medii vor necesita deja un fel de dexteritate și fermitate a mâinii. Aceste imprimeuri includ cel mai adesea pene, dantelă ușoară, motive florale, precum și imagini cu floră.

Astfel de desene universale pot decora orice unghii: scurte, medii și lungi. Imprimeul din marmură va arăta destul de original, care poate decora perfect orice formă a unghiilor.

Manichiură cu desene complexe

Desenele complexe pot fi realizate doar de un profesionist care are abilități artistice. Aici maestrul poate desena cu dibăcie, mamifere, păsări, spațiul cosmic, dantelă complexă, flori colorate.

Desenele complexe se dovedesc a fi foarte realiste. Uneori se pare că floarea de pe unghia ta este cu adevărat reală. Aceasta este o alegere foarte interesantă pentru crearea unei manichiuri de lux.

Manichiură cu peisaje

Peisajul este, de asemenea, clasificat ca un tip complex de desen. Deoarece, desenul în sine este realizat în detaliu, astfel încât fundalul acoperirii unghiilor să fie, de asemenea, selectat în mod armonios.

Pentru fiecare sezon poți alege propriul peisaj, ceea ce îți va permite să fii permanent în pas cu anotimpurile.

Desene amuzante pe unghii

Desenele amuzante au un caracter glumeț, uneori chiar copilăresc. Cel mai adesea sunt multicolore, colorate și destul de luminoase.

Maestrul poate înfățișa minioni drăguți pe unghii, un SpongeBob distractiv, precum și alte personaje din desene animate.

Desenele amuzante sunt de natură tematică și dacă nu sunteți o persoană pozitivă și curajoasă, atunci acest tip nu vă va potrivi. Cu acest model, puteți decora una sau toate unghiile simultan. Dar asigurați-vă că manichiura dvs. nu se suprasolicită.

Manichiură cu desene elegante

Desenele elegante sunt întotdeauna realizate într-o cantitate minimă. Cel mai adesea, maeștrii le folosesc pentru a evidenția o unghie, făcând astfel un accent sporit.

Acest tip de manichiură este o opțiune elegantă care ți se va potrivi pentru orice ocazie.

Manichiură cu fructe

Manichiura cu desene extrem de suculente și ”gustoase” a fructelor, este opțiunea perfectă pentru sezonul de vară. Sunt luminoase, colorate și cu o astfel de manichiură nu ai cum să te plictisești.

Pe unghiile tale pot fi desenate felii de lămâie, portocale, pepene verde, kiwi, lime și, de asemenea, diferite fructe de pădure.