Descoperă noutățile parfumate ale toamnei 2016

Toamna și-a intrat în drepturi, iar alături de frigurile pe care le-a adus, nu a uitat nici de ultimele noutăți din lumea parfumurilor. Află din articolul de mai jos care sunt aromele cu care preconizează să ne impresioneze creatorii cosmetici. Suntem siguri că aceste mirosuri îți vor oferi dispoziția corectă de toamnă.

69786_0[1]

Kenzo World, Kenzo

nd_40278[1]

KenzoWorld a devenit primul parfum femeiesc Kenzo. Este ușor, cu aromă de fructe și flori, cu aromă dulce. Oferă un miros îmbătător de  iasomie egipteană și bujor. Este un parfum pentru femeile puternice și independente.

Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior

GlamAsia-Miss-Dior-Absolutely-Blooming[1]

Spre deosebire de versiunea standartă a MissDior, noutatea este mult mai dulce și cu aromă de fructe. Este rezistent, și aduce ușor a dulceață de zmeură. Un parfum ideal pentru timpul rece.

La Petite Robe Noire Eau De Parfume Intense, Guerlain

guerlain-la-petite-robe-noir-intense-2016s9[1]

În această toamnă familia de arome  La Petite Robe Noire s-a completat cu o rochie neagră. Parfumul are note diferite, dar va fi pe placul celor care iubesc aromele dulci.

L’Amour Rose, Anna Sui

o_45745[1]

L’Amour Rose este o combinație de mandarine și macarons. Este din fructe, flori, gingaș, dar în același timp are o aromă plină de viață.

L’Ange Noir, Givenchy 

o_42526[1]

Este o compoziție bazată pe mai multe nuanțe. Piper roșu, migdale, iris alb. Este elegant și atrăgător.

Good Girl, Carolina Herrera

CH-phase-teaser-packshot_PNG24-copia2-500x500[1]

Pantoful va fi pe placul oricui. Este comod, fin, miroase a piele dulce, a croissant cu ciocolată. Parfumul ar putea deveni un adevărat hit în sezonul rece.

Luna, Nina Ricci

nd_39376[1]

Luna – este un parfum pentru cei care adoră aroma de vanilie. Ușor și minunat, parfumul este creat pentru adevărații amatori de dulciuri.

Life for her, Avon

nd_39829[1]

Noutatea de la Avon este creată în colaborare cu designerul Kenzo Takada. Este un parfum cu arome de flori. Ușor, gingaș și foarte feminin.