Denimul mereu va fi la modă! 5 tendințe din denim pe care toată lumea le va purta anul acesta

Blugii sunt o piesă vestimentară consacrată a garderobei femeilor, pe care o are absolut orice doamnă de orice categorie de vârstă. În această postare, vom vorbi despre 5 tendințe din denim pe care toată lumea le va purta anul acesta.

Blugi largi

Prima tendință a anului 2022 sunt blugii largi. Stilul supradimensionat nu renunță la pozițiile sale de top. Ascunde defectele figurii, nu împiedică mișcarea și, de asemenea, ajută la crearea unor ținute incredibil de confortabile și concise – acesta este punctul culminant al acestei tendințe. Sandalele minimaliste, adidașii, precum și mocasinii la modă sunt perfecte pentru acești blugi.

Denimul alb

Denimul alb ca zăpada a devenit o adevărată desfătare pentru specialiștii modei moderne în 2022. Deja în acest sezon putem observa modele frumoase din denim dens și de înaltă calitate în culoarea albă. După cum știți, culoarea albă reîmprospătează, face imaginea cât se poate de atractivă și elegantă. Crearea de look-uri monocrome ușoare cu blugi albi nu va fi o mare problemă pentru fashionistele moderne.

Denim decolorat

Denimul spălat a revenit din nou pe pozițiile de conducere. Dacă ai prins acele vremuri foarte colorate în care fiecare a doua fashionistă era îmbrăcată în blugi și jachete decolorate pe străzi, atunci acum vei fi acoperită de nostalgie. Colecțiile de haine ne încântă plăcut cu denimul decolorat. Fuste, jachete, blugi, salopete, precum și rochii din denim cu un „model” spectaculos decolorat.

 

Croială neobișnuită

Peste croiala produselor din denim, couturierii au făcut tot posibilul: blugi cu elemente de fixare asimetrice neobișnuite, denim combinat, găuri și zgârieturi decorative, cracul pantalonului tăiat cu o margine brută etc. Toate acestea sunt în tendințe în 2022.

Împărtășește-ți tendința preferată din denim? Așteptăm feedback-ul dumneavoastră în comentariile de sub acest articol.