Degetele îți pot spune cum ești în dragoste

 

24417[1]

Acest test ar putea să-ți pară hazliu. Dar rezultatele lui sunt adevărate. Mai ales că savanții compară lungimea degetului mic cu nivelul de tostesteron în sânge și de estrogen în sânge. Cu asta nu poți să nu fii de acord. Privește în palmă. Vârful degetului mic ajunge la prima linie de la degetul inelar? Sau este mai mic? Sau mai mare?

24414[1]

1 Dacă degetul mic vine perfect în dreptul primei linii a degetului inelar, înseamnă că e perfect! 

Ești un geniu al comunicării cu polul opus. Ai o atracție magică, care nu poate fi explicată, dar este simțită de la distanță. Ești un mare comunicator. Dacă ai șansa să rămâi în intimitate cu obiectul atenției tale, fii sigură că succesul îți aparține.

2 Dacă degetul mic intersectează prima linie a degetului inelar…

…partenerul tău a avut noroc. Nu există un prieten mai fidel decât tine. Dar poți fi foarte drăguț când vrei. Și nu doar cu partenerul tău. De aceea deseori provoci gelozie, iar împreună cu ea și pasiune. 

24415[1]

3 Dacă degetul mic nu ajunge până la prima linie a degetului inelar

… înseamnă că ceri prea multe de la iubire. Vrei mereu ca totul să fie așa cum spui tu. Le pui oamenilor în spate din timp anumite calități și aștepți reacțiile corecte de la ei. Dacă ei nu îți îndreptățesc așteptările, ai parte de dezamăgiri. Acesta este neajunsul dar și calitatea ta.

24416[1]

Este doar un text! Citește-l cu zâmbet! În orice caz, fericirea ta depinde doar de tine.