De luni până vineri: 5 look-uri care vor primi o mulțime de complimente la serviciu

Stilul modern de afaceri este departe de tradiționalul „top alb, jos negru”. Desigur, clasicul nu se va demoda niciodată, dar totuși primăvara vrei să arăți deosebit de frumos și fresh. Privește cinci look-uri întineritoare de primăvară, care sunt perfecte pentru viața de zi cu zi la birou.

Stilul de birou relaxat permite utilizarea hainelor imprimate și nu contrazice asimetria. Deci, o fustă plisată arată grozav într-un design asimetric. Optează pentru o fustă cu o bandă elastică care se potrivește lejer în jurul taliei, fără a o strânge. Pentru a nu supraîncărca imaginea, completează cu o mânecă lungă solidă de culoarea pielii și pantofi bej.

 

O rochie din piele în stil cămașă este un hit necondiționat al sezonului viitor, un stil simplu și de înțeles se potrivește bine unui mediu de lucru. Pare a fi nontrivial, fresh și în același timp sunt respectate și formalitățile codului vestimentar! Important este sa fie un model de lungime midi, ținutele scurte sunt o soluție extrem de nefericită pentru birou.

O nuanță de vin pare reținută și nobilă, majoritatea oamenilor o consideră captivantă, de încredere, profesionistă.

Culoarea roz este o bază ideală pentru crearea ansamblurilor de primăvară elegante, inclusiv a celor de afaceri. O bluză din satin roz moale va întineri aspectul unei femei, va face un set de birou mai scump și mai elegant. Un model elegant cu guler răsturnat se potrivește bine cu pantalonii de birou negri și pantofii cu toc.

În acest look, poți să mergi la serviciu și apoi să mergi la o întâlnire romantică sau să stai cu prietenii într-o cafenea.

O rochie tricotată este o alegere bună pentru femeile care își petrec cea mai mare parte a timpului la birou. Elegant, confortabil, modern! O rochie roz fără detalii inutile va îndepărta plictiseala dintr un look business, iar o centură care sa asorteze rochia va adăuga rafinament siluetei.

Pantofii de piele intoarsa bej neutru într-un duet cu o rochie midi uni fac ca o femeie să pară mai subțire. În acest fel, vei arăta spectaculos atât la birou cât și în afara lui.

Un alt ansamblu reușit în tonuri de roz răcoritoare. O fustă plisată cu un degrade dramatic și strălucire discretă se potrivește bine cu un gât pudrat. Pentru a sublinia talia, este mai bine să introduceți complet partea superioară a imaginii în centură. Pantofii negri de bază completează cu succes setul de afaceri.